2018年4月15日 星期日

享天倫樂!蕭定一全家出巡High Tea __,蕭定一,

蕭定一全家出巡!hmv數碼中國集團主席蕭定一與太太陳敏先後誕下兩子一女,一家五口非常幸福。大女五官標致,長得與媽媽非常相似,而一對兩歲多大的孖仔就比較 ...


蕭定一全家出巡!


hmv數碼中國集團主席蕭定一與太太陳敏先後誕下兩子一女,一家五口非常幸福。大女五官標致,長得與媽媽非常相似,而一對兩歲多大的孖仔就比較似爸爸,三姊弟同樣擁有一雙大眼睛,十分可愛。

蕭定一日前下午與太太帶三個寶貝,一家五口出巡到中環High Tea,蕭定一離開時拖着大女在酒店外等車,而一對孖仔就分別由媽咪及男友人抱着,同行還有兩個工人,一行八人一架車就當然唔夠坐最後要分坐兩架七人車,認真巴閉!

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...