2018年5月6日 星期日

主持工作叫停 網上節目繼續玩 __,

Yan(左)與茜利妹的網上節目唔會停。
主持工作叫停網上節目繼續玩近年主要為電視台擔任主持工作的Yan,日前默認有喜,據知電視台工作統統叫停,昨日Yan受訪時指不再做主持跟「身體不適」無關, ...


主持工作叫停 網上節目繼續玩

近年主要為電視台擔任主持工作的Yan,日前默認有喜,據知電視台工作統統叫停,昨日Yan受訪時指不再做主持跟「身體不適」無關,她說:「因為電視台啲工作性質唔係咁啱我,所以我年頭已經同電視台講唔拍住,但我同茜利妹嘅網上節目《屬豬嘅靚太》會繼續拍,因為都係講扮靚,又係玩票性質,唔會太辛苦。」

Yan表示稍後要忙9月的慈善跑,不會太清閒:「因為呢個活動我有份搞嘅,所以遲啲都要拍宣傳片、搞宣傳嘢,應該應付到。」






鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...