2018年5月6日 星期日

英超Fever:【費Sir入院】碧咸上載學童簽約相打氣 __,碧咸,

碧咸送上祝福即上英超刨績王:http://win.on.cc/epl 費Sir愛徒之一嘅碧咸在IG上載一張自己初次加盟曼聯成為學徒,在費格遜陪同下簽約 ...


碧咸送上祝福


即上英超刨績王:http://win.on.cc/epl 

費Sir愛徒之一嘅碧咸在IG上載一張自己初次加盟曼聯成為學徒,在費格遜陪同下簽約嘅相片,為恩師打氣。

碧咸在IG留言表示:「波士,繼續戰鬥,為你的太太及家人禱告及傳送愛。」

費Sir另一愛徒,18歲就跟佢,在曼聯踢咗6年嘅當今最佳球員之一嘅C朗,在社交平台留言為恩師打氣:「我的思想及祈禱與你常在,我的好朋友,要堅強,波士!」

東網體育FB同你追實體壇每個精彩時刻!

http://bit.ly/2ecTF2A 

Follow東網體育IG一齊撐本地運動員!

http://bit.ly/2EYxoRh 

Go Go 開波 GOAL DX 策略手遊

贏盡100萬現金獎賞

https://goo.gl/irtKhK 


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...