2018年6月13日 星期三

三藩市遭砸車偷竊 吳彥祖:早幾秒就捉到個賊 __,吳彥祖,

互聯網相片
互聯網相片吳彥祖近年主力喺美國拍戲,美劇《IntotheBadlands》播緊第三季,劇中飾演武功高手Sunny,但現實係見住個賊偷嘢都捉唔到。佢日前 ...


吳彥祖近年主力喺美國拍戲,美劇《Into the Badlands》播緊第三季,劇中飾演武功高手Sunny,但現實係見住個賊偷嘢都捉唔到。佢日前喺Ig講述事發經過,話自己架車(箭嘴示)泊喺街邊,見住個賊打爛佢車窗偷走兩個袋:「我和朋友正在走過來,如果快5秒,就當場捉到他。」



吳彥祖 資料圖片

吳彥祖 資料圖片

佢架SUV當時泊喺三藩市Guerrero同Liberty街交界,對面有cctv影到過程,佢仲多謝借出影片嘅人。

撰文:馮仁昭




鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...