2018年6月14日 星期四

陳家樂:傳余香凝孖新歡過夜 陳家樂:我會祝福佢 __,余香凝,陳家樂,

余香凝同陳家樂分咗手!和陳家樂拍拖三年多的女星余香凝,有傳突然向陳家樂提出分手,是因她劈腿另結新歡!據知余香凝近年認識一位從事保險業的男士Victor ...


余香凝同陳家樂分咗手!


和陳家樂拍拖三年多的女星余香凝,有傳突然向陳家樂提出分手,是因她劈腿另結新歡!據知余香凝近年認識一位從事保險業的男士Victor,兩人一拍即合並打得火熱,有指連續多晚兩人在住所相聚並逗留多時。陳家樂被問到余香凝到新歡家短聚,即表現一臉落寞,並沒精打采的說:「我已經同佢分咗手,係最近嘅事,冇聯絡。」當被問到誰提出分手,他只說這是大家共識,但當被指似乎未能接受分手事實時,他即難掩傷心,眼泛淚光,激動得講不出聲!

陳家樂接受東網訪問,他直認分訊:「我哋最近係分咗手,好希望大家都畀啲私人空間我同佢,佢係我最好嘅朋友,佢令我成長咗好多,我會祝福佢,我以後都唔想再講咁多感情事,希望大家關注多啲我嘅事業。」

而余香凝表示:「我同家樂的確係分咗手,係大家雙方嘅決定,但當中絕對沒有第三者,報道中嘅Victor只是朋友,唔想令身邊人無辜受牽連,總之我現時係單身,畀啲時間空間我同家樂。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...