網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年7月15日 星期日

【動畫】運輸署強制19座小巴加「蠱惑一級」車淑梅中伏 __,車淑梅,

車淑梅前日在fb上載一張19座小巴臨下車時的梯級照片,並留言:「差點被這小樓梯摔倒,大家上落車時一定要小心啊!」資料圖片車淑梅昨接受訪問說:「個設計絕 ...


車淑梅前日在fb上載一張19座小巴臨下車時的梯級照片,並留言:「差點被這小樓梯摔倒,大家上落車時一定要小心啊!」



資料圖片 資料圖片

車淑梅昨接受訪問說:「個設計絕對有問題,佢一小部份係咁樣,又唔係全部一級。啲人上嘅時候好清楚睇到,因為係黃色,但落車時,你會好快唔知踩咗去邊度,我噚日就係咁,一跣我就踩咗嗰一小級,跟住隻腳跣咗落去下邊嗰大級度,好在附近有啲鐵通扶住。」

採訪:魯吉




鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...