網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年7月16日 星期一

蘇頌輝:旅行多波折!蘇頌輝宣布求婚成功 __,蘇頌輝,

恭喜Desmond!明珠台節目主持人的蘇頌輝(Desmond)在社交網站公布向女友求婚成功,他上載了兩人在泰國布吉的合照以及求婚戒指,他寫道女友送她一 ...


恭喜Desmond!


明珠台節目主持人的蘇頌輝(Desmond)在社交網站公布向女友求婚成功,他上載了兩人在泰國布吉的合照以及求婚戒指,他寫道女友送她一個生日之旅作為驚喜,他則向女友求婚反過來給對方驚喜,他感謝如此美好的女人走進他的生命。不少網友紛紛留言恭喜他。

Desmond表示求婚已籌備了四個月,他解釋:「因為我一直想旅行求婚,所以要等機會去旅行,咁啱女友畀我驚喜我,安排咗個生日Trip送畀我,我覺得呢個係合適機會。我哋先去新加坡,再去布吉,其實都有啲擔心旅程中會唔見咗隻戒指。」他稱由於計劃已久,腦中已經有詳細rundown,不過現實卻事與願遺:「我諗住搵一個靚相位求婚,同埋會錄晒成個過程,但去到已經天黑,後來變咗喺酒店房求婚,平時用相機拍片好順利,但今次就搞咗好耐都搞唔掂,我估女友其實都估到我想同佢求婚,到真係求婚嘅時候,佢有少少取笑我,雖然唔係照住我心目中個rundown去做,但都好難忘。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...