2018年8月9日 星期四

珍妮花安妮絲頓:拍賣網驚現珍妮花安妮絲頓裸照炒賣?! __,裸照,珍妮花,

咁都得?荷里活著名女星珍妮花安妮絲頓(JenniferAniston)一向被男士們視為女神。最近拍賣網eBay就出現幾張珍妮花的裸照炒賣!而拍賣底價高 ...


咁都得?


荷里活著名女星珍妮花安妮絲頓(Jennifer Aniston)一向被男士們視為女神。最近拍賣網eBay就出現幾張珍妮花的裸照炒賣!而拍賣底價高達18港元,不過睇真啲全部都係假到爆「移花接木」嘅相!難怪冇人「幫襯」。

相反,有張珍妮花2013年拍攝的舊作《名瞞戇族》(We're The Millers)性感截圖就大有市場,吸引到幾名買家落bid。證明49歲的失婚人妻珍妮花仍然「有價有市」!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...