2018年8月8日 星期三

蘇可欣:一腳搭兩船?蘇可欣背男友嗒《出貓》賓爺 __,蘇可欣,

Eunice被爆背住拍拖5年嘅男友,暗撻「賓爺」!前港姐、無綫娛樂台主播蘇可欣(Eunice)拍攝節目《3日2夜》後彈出,之前被傳與《出貓特攻隊》泰國 ...


Eunice被爆背住拍拖5年嘅男友,暗撻「賓爺」!


前港姐、無綫娛樂台主播蘇可欣(Eunice)拍攝節目《3日2夜》後彈出,之前被傳與《出貓特攻隊》泰國演員Nonkul(賓爺)做訪問而撻着,二人更大玩「姊弟戀」,「賓爺」不時都會來港跟女友密會。

疑派綠帽

件事本來就冇咩特別,不過東網收到讀者爆料,指Eunice原本有個韓國混血男友Jeffery,二人拍拖五年多,男方更因她住粉嶺,怕她返工辛苦,於是搬去將軍澳。直至「姊弟戀」新聞一出,Jeffery才知自己戴綠帽,更慘「被分手」。之前Eunice成日話自己有幾忙,Jeffery約親佢都推,原來有人「一腳搭兩船」。

否認拍拖

對此,東網聯絡Eunice,她受訪時坦言沒有與「賓爺」拍拖,一直只是朋友,暫時亦沒有發展機會。至於問到「被分手」的Jeffery,她謂:「我同佢係朋友,大家認識十年,對上一次見面已經係一年幾之前。(講到佢為你搬屋,又拍拖5年幾!)冇可能,我同佢冇拍過拖,佢亦冇追求過我,兩日前Jeffery都打畀我,話有記者問佢呢件事,大家都覺得好奇怪!」問現時有否拍拖?Eunice說:「其實我拍拖以來都未試過同人同居,我已經三年冇拍拖,對上一個男朋友都已經有家庭!」對於今次被指一腳踏兩船,她真的大感莫名奇妙。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...