網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年8月16日 星期四

被馬明攬實晒婚戒?心穎︰大家仲心急過我 __,心穎,馬國明,馬明,黃心穎,

互聯網圖片
互聯網圖片黃心穎同馬國明經常被人問幾時結婚,噚日有馬國明fans喺Ig貼咗張相,相中馬國明攬住心穎晒婚戒,驟眼睇好真,其實係佢將心穎早排張珠寶廣告相P ...


黃心穎同馬國明經常被人問幾時結婚,噚日有馬國明fans喺Ig貼咗張相,相中馬國明攬住心穎晒婚戒,驟眼睇好真,其實係佢將心穎早排張珠寶廣告相P圖,張相本來係男model攬住心穎。

Fans P圖技巧高超,連心穎都讚︰「呢位fans近日不停key馬明個樣落我啲相度,佢key相技術好叻,見到大家啲comments仲心急過我,好好笑!」

撰文:馮仁昭




鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...