2018年8月9日 星期四

李連杰:億元豪宅養保安 李連杰花園種菜曬爛地拖 __,李連杰,

李連杰的上海豪宅,其花園用嚟種菜、晾衫、曬爛地拖。功夫巨星李連杰家財億萬,他位於上海花木路的豪宅,由三幢連排別墅組成,價值數億元人民幣。據悉,該豪宅建 ...


李連杰的上海豪宅,其花園用嚟種菜、晾衫、曬爛地拖。


功夫巨星李連杰家財億萬,他位於上海花木路的豪宅,由三幢連排別墅組成,價值數億元人民幣。據悉,該豪宅建起之後,李連杰很少在裏面住,已荒廢了多年,如今只是住着幾個看門口的保安和清潔女工。

由於豪宅各個方面都選用了頂級配置,足足搞咗兩年先封頂,工程遠超估計,諗都知有幾豪,可惜主人冇乜時間享用,花園變成了菜田,後園圍牆掛了爛地拖,晾衫竹仲有幾件衫掛咗喺度曬緊。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...