2018年8月6日 星期一

陳法拉真找數晒泳衣照 重溫昔日性感女神風采 __,法拉,女神,陳法拉,

陳法拉
陳法拉真找數晒泳衣照重溫昔日性感女神風采 早前於美國完成戲劇表演碩士課程,現時暫居於當地,法拉上月回港出席活動時,就表示會與法籍男友Emmanuel去 ...


陳法拉真找數晒泳衣照 重溫昔日性感女神風采



 早前於美國完成戲劇表演碩士課程,現時暫居於當地,法拉上月回港出席活動時,就表示會與法籍男友Emmanuel去法國度假,仲話去法國一定會著泳衣!話口未完,今日法拉就喺社交網站分享一張泳衣照,果然係找數女漢子~ 可以成日睇法拉騷身材的機會不是屬於我們的,咁就唯有一齊回味佢以前性感女神的風采!

撰文:東方新地|圖片:新傳媒、Instagram





陳法拉碩士畢業 進軍荷里活

現年36歲的陳法拉2013年離開TVB,之後甚少在港露面,早前佢在美國紐約的茱莉亞學院畢業,而且最威水係法拉是該學院首個華人表演系碩士之餘,更是首個華人以全A的成績畢業,真的是超抵讚!

陳法拉進軍荷里活



陳法拉五年前選擇告別大台,當時正是大台當紅花旦的法拉事業可以說是如日中天,佢當時毅然選擇離開無綫到美國讀書,如今以全A的成績碩士畢業,讓大家都看到其努力和付出,果然係高學歷女神!



傳聞陳法拉更被金牌經理人Brian Swardstrom看中,簽約美國著名經理人公司United Talent Agency(UTA),旗下的藝人都是荷里活的實力派,應屆奧斯卡影后《廣告牌殺人事件》女主角Frances McDormand也是其門下,仲有《變形俠醫》主角Edward Norton等等,看來法拉的實力受到國際認可。

陳法拉

陳法拉與同學們
陳法拉

陳法拉


找數女漢子 激罕晒泳衣照

講返正題,法拉上月回港出席活動時,表示會與法籍男友Emmanuel去法國度假,仲話去法國一定會著泳衣!話咁快佢今日就「找數」,於社交網站分享一張泳衣相,相中見到法拉身穿白色比堅尼,在陽光下露出甜美笑容,有幸用相機捕捉呢一刻的人,當然就係法拉男友Emmanuel Straschnov



男友視角

陳法拉

陽光燦爛,都不及法拉的笑容燦爛!



重溫昔日性感女神風采

唔知大家仲記唔記得,陳法拉2005年參選國際華裔小姐奪亞軍後入行,樣子甜美、身材出眾的法拉好快成為大台上位小花,更毫不吝嗇騷Body,不時都會除衫晒身材!不過今時今日,可以成日睇法拉騷身材的機會不是屬於我們的,咁就唯有一齊回味佢以前性感女神的風采!

陳法拉

2005年選華姐時的法拉!


陳法拉

大家認唔認得與陳法拉同屆的華姐?


泳衣品牌代言人

當年法拉為泳衣品牌代言人,所以大家經常大飽眼福!

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...