網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年9月27日 星期四

《多功能老婆》拍5個月至煞科!楊千嬅 自爆對唔住一個人⋯ __,千嬅,楊千嬅,

多功能老婆
《多功能老婆》拍5個月至煞科!楊千嬅自爆對唔住一個人⋯楊千嬅、周柏豪、黄浩然昨日到將軍澳出席劇集《多功能老婆》煞科宴,千嬅話慶幸認識到好演員及好編劇, ...


《多功能老婆》拍5個月至煞科!楊千嬅 自爆對唔住一個人⋯



楊千嬅、周柏豪、黄浩然昨日到將軍澳出席劇集《多功能老婆》煞科宴,千嬅話慶幸認識到好演員及好編劇,而劇集可能明年才播,而佢入行以來從未試過拍一套劇拍足5個月,連朋友都笑問佢套劇係咪70集長劇,千嬅話加上超級颱風山竹襲港一度停拍,之後又要補拍,好似拍極都唔完咁,而佢又自爆因為拍呢套劇對唔住一個人⋯

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片、楊千嬅IG





楊千嬅 《多功能老婆》拍5個月至煞科

千嬅接受傳媒訪問時表示,《多功能老婆》5月7日開機,未試過拍5個月咁耐,煞科有少少唔捨得,她又形容過程辛苦但開心,因為佢都好少拍以女性為題材的劇集,佢又話:「有一日要拍好多慘戲,喊足4個鐘,喊到唔知自己做乜,眼都腫晒,做唔到戲!」

 



周柏豪透露拍攝期間氣氛都好開心,至於在劇中要錫千嬅,佢笑言:「係唔小心咁錫咗一啖,要演不小心錫到,好難拍,要拍好多次」但佢話拍呢場戲都幾開心。

同方中sir



A post shared by (@yeungchinwah) on



千嬅話自己在暑假冇機會陪兒子丁進諾:「阿仔好失落咁開咗學,佢話以後佢拍戲,我留喺屋企,我諗咗陣就同佢講Sorry。(點補償?)其實今次係好機會話畀佢知每人都有工作,佢將來都有,不過我之後安排時間會好啲,今次真係成個月見唔到。」

千嬅拍劇中途要去拍電影,她認為拍這套劇是個很好的訓練,問到下次仲拍唔拍劇?她笑言:「睇吓有冇事先,可能人哋唔搵我呢!」


她又感激老公丁子高照顧兒子,笑言對方其實很擔心自己:「其實屋企支持咗好多,我辛苦但有滿足感。老公成就呢件事但冇哦我,由得我飲凍嘢。佢做唔到其他嘢,淨係可以陪我同陪個仔,依家開咗學好多家長活動。」



A post shared by (@yeungchinwah) on








鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...