2018年9月14日 星期五

馮盈盈:馮盈盈八大經典有味語錄 你聽過幾多句? __,盈盈,馮盈盈,

馮盈盈語錄大晒冷!2016年港姐冠軍馮盈盈參選時形象大方得體,但當選後即被爆出曾在拍片時爆粗,受訪時亦不時爆金句,其後同麥明詩、陸浩明一齊主持節目《後 ...


馮盈盈語錄大晒冷!


2016年港姐冠軍馮盈盈參選時形象大方得體,但當選後即被爆出曾在拍片時爆粗,受訪時亦不時爆金句,其後同麥明詩、陸浩明一齊主持節目《後生仔傾吓偈》,更盡展豪放一面,經常成為網民熱話!一齊回顧吓馮盈盈有咩出位語錄喇!

1.講初戀約會:「濕晒,個地下都濕埋!」

2.「食飯論」:「就係佢明明肚餓,都唔搵其他人食飯,自己煮番畀自己食,就係愛你嘅表現!」

3.「捽碟要用力啲捽喇!」

4.「零的啟示」:「0和1和諧合體」、「取向可以係0又可以係1」

5.大膽講性:「冇所謂,可以研究啲『蛋白質』」

6.呼籲解放乳頭:「研究指出裸睡對發育同血液循環好,我唔鍾意戴Bra,又唔需要承托力,只係想靠地心吸力墮啲,拉長佢,墮啲感覺有啲重量、有啲體積,我都鼓勵大家Free the nipple(解放乳頭)㗎!」

7.對關楚耀講:「我有啲痕呀,你可唔可以上嚟我屋企幫我𢱑呀?」

8.拍《美女廚房》宣傳片,拎住大大條香蕉影相,擘大口伸晒脷話:「I love banana, my fav fruit.」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...