2018年10月4日 星期四

宋芝齡出席活動冇人認得 巴打:個樣變到咁嘅?! __,宋芝齡,

宋芝齡
宋芝齡出席活動冇人認得巴打:個樣變到咁嘅?!宋芝齡就出席全新生活資訊節目《流行都市》嘅記者會,但個個嘅焦點就唔係放個節目上,而係喺宋芝齡身上。究竟點解 ...


宋芝齡出席活動冇人認得 巴打:個樣變到咁嘅?!



宋芝齡就出席全新生活資訊節目《流行都市》嘅記者會,但個個嘅焦點就唔係放個節目上,而係喺宋芝齡身上。究竟點解?大家一睇就會明!

原文:環球膠報|編輯:東方新地





宋芝齡出席活動冇人認得

早前,宋芝齡、安德尊、林淑敏同劉彩玉就出席全新生活資訊節目《流行都市》記者會,不過,當日重點就落咗喺宋芝齡身上,皆因佢當日個樣同以前好似有啲唔同咗,未知今次係咪同「得罪化妝師」有關?

唔少網友睇到宋芝齡個樣,都忍唔住話唔認得!


有好多網友一見到,都留言話佢唔同咗樣。



不如大家睇下以前宋芝齡個樣,唔知又覺唔覺得同依家有分別呢?



最近宋芝齡被指搞韓國生意賺多過做藝人,有人仲話佢係隱形富婆。聽講佢嘅生意方面尚算穩定,仲諗住將韓國語言學校擴展至六間。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...