網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年10月26日 星期五

辣媽慶祝離婚當眾載歌載舞 囝囝表情勁搶鏡! __,

離婚
辣媽慶祝離婚當眾載歌載舞囝囝表情勁搶鏡!近日,網上瘋傳一段短片,片中一名內地女子大搞派對,大宴親朋,慶祝自己恢復單身,不斷喺台上高歌熱舞,不過重點反而 ...


辣媽慶祝離婚當眾載歌載舞 囝囝表情勁搶鏡!



近日,網上瘋傳一段短片,片中一名內地女子大搞派對,大宴親朋,慶祝自己恢復單身,不斷喺台上高歌熱舞,不過重點反而落咗喺坐喺台下嘅囝囝,皆因呀仔個表情…

撰文:東方新地|圖片:微博影片截圖





辣媽慶祝離婚當眾載歌載舞

近日,網上瘋傳一段爆笑影片,片中一名穿deep V黑衣嘅內地女子企喺一張長方形凳上,背後掛住寫有「熱烈慶祝離婚」、「苦盡甘來」、「離婚快樂」嘅紅布。該名女子一手拎酒,一手拎咪對朋友狂呼:「今天是我離婚第一天,希望大家吃好、喝好、玩好,好不好?」,場內氣氛非常high!

離婚



囝囝表情勁搶鏡

呢位辣媽雖然為恢復單身而狂歡,但就似乎唔記得咗喺身旁囝囝嘅感受,默默坐喺一邊嘅年幼囝囝露出無奈表情,而且仲反哂白眼以示不滿!



呢位男童嘅表情瞬間成為全片嘅焦點,仲吸引咗大批網民觀看,有網民更為呢位男童「配音」,笑言:「早知這樣還不如跟爸爸了……」、「快帶我離開!」,唔知當下嘅男童實際係諗梗啲咩呢?










鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...