2018年10月11日 星期四

雨僑:同羅力威嗌過五次交!雨僑自爆得一個原因 __,羅力威,羽翹,雨僑,

相愛七年但淨係嗌過泗、五次交都算少!藝人雨僑今年三月跟拍拖七年的歌手羅力威拉埋天窗,她直言婚後感覺更開心,並在一些細微處發掘到雙方的優點。講到如果有磨 ...


相愛七年但淨係嗌過泗、五次交都算少!


藝人雨僑今年三月跟拍拖七年的歌手羅力威拉埋天窗,她直言婚後感覺更開心,並在一些細微處發掘到雙方的優點。講到如果有磨擦,她表示兩人亦有一套解決方法:「好多人相處都係『以痛制痛』,即係如果你再咁咁,我就咁咁,但我哋覺得唔work,唔應該互相威脅。我哋會直接講點會開心啲,好多時人係即刻發脾氣,或叫對方戒做乜,但咁樣盞令自己唔開心,我哋會坦白講,都好理性,比較少出現問題。」

不過兩人亦有吵架時候,每次原因都竟然係……雨僑表示:「咁多年只係嗌過四、五次交,都因為我哋唔可以肚餓,記得大半年前我哋上律師樓搞文件,又要趕試姊妹裙,但漏低咗嘢,我哋都好肚餓,於是沖昏晒頭腦,就好忟憎拗究竟做咩先!不過間中有少少鬧交都係情趣嘅。」

她又大讚老公是細心暖男,經常幫她執漏:「我旅行有無數次漏電話、耳塞、手袋,佢救番好多次,之前婚前輔導做測驗,先至知道佢喺嚴謹方面係超高分。」談到生小朋友的計劃,她直言最需要準備的不是金錢:「我覺得要先做到身教,自己要做個好榜樣,呢樣係做父母要學習嘅事。」

雨僑曾唱歌及拍戲,但其中一樣最為熟識的身份是Youtuber。而在現今網紅活躍的時代,她亦成功有大量KOL工作,她直言佔其收入95%,不過她仍會選擇繼續做藝人:「做藝人令我可以有唔同閱歷,例如去南非拍節目、美國登台,見識多啲,寫嘢都豐富啲。」

髮型:Adam Hui@W Salon By Il Colpo

化妝:Lisa C.@Lisa C. Makeup Art

服裝:Etoffe

場地:Prince Hotel

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...