網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年10月3日 星期三

洪欣:【傳家暴後】現身醫院 洪欣公開講老公 __,洪欣,

洪欣突然現身醫院。洪欣因微博一句「打女人的男人要不得」,引爆家暴疑雲,雖然洪欣即時將微博刪除及現身解畫!今日洪欣與女兒現身香港某家私家醫院,穿上長袖衫 ...


洪欣突然現身醫院。


洪欣因微博一句「打女人的男人要不得」,引爆家暴疑雲,雖然洪欣即時將微博刪除及現身解畫!今日洪欣與女兒現身香港某家私家醫院,穿上長袖衫褲,手執一個膠袋。

記者即時致電洪欣慰問,她表示女兒生眼瘡往求醫:「我囡囡有眼瘡,一路都睇開呢間醫院嘅一位醫生,今日去覆診,因為要趕住送佢返學,所以都幾急趕。」談到與老公張丹峰的近況,她笑言:「好好呀,我哋嚟緊仲一齊工作,好開心。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...