2018年10月4日 星期四

【很想要吧?】高海寧對朋友捧臉咀嘴加揈胸 __,高海寧,

高海寧喺《bb來了》同《不懂撒嬌的女人》入面表演出色,換嚟兩次做女一嘅機會,但兩套擔正嘅《婚姻合伙人》同《C9特工》都未播出。早排佢為拍攝新劇《殺手》 ...




高海寧喺《bb來了》同《不懂撒嬌的女人》入面表演出色,換嚟兩次做女一嘅機會,但兩套擔正嘅《婚姻合伙人》同《C9特工》都未播出。早排佢為拍攝新劇《殺手》剪左個短髮,仲被網民話佢同關詠荷撞樣。雖然忙緊拍新劇,但今次唔係做女一,戲份無咁多,自然有多啲時間約朋友。

呢日佢就同兩個女仔朋友食糖水,正所謂「三個女人一個墟」,佢地一坐低就立刻雞啄唔斷。高寧仲講到手舞足蹈好鬼激動。又忽然嚟個揈胸,再捧住朋友塊面作勢要咀落去,睇嚟係扮緊戲中橋段。唔知係邊套戲有咁Sweet嘅橋段呢?

立即下載Apps,隨時隨地睇盡時政專題、深度偵查、娛樂熱話!按此連結:http://bit.ly/next28app

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...