2018年11月8日 星期四

熟女人妻性感演出3級處女電影 極重口味!巴打:睇佢谷milk過吓癮先! __,

熟女人妻性感演出3級處女電影 極重口味!巴打:睇佢谷milk過吓癮先!
熟女人妻性感演出3級處女電影極重口味!巴打:睇佢谷milk過吓癮先!.fb-comments,.fb-commentsspan,.fb-comment ...


熟女人妻性感演出3級處女電影 極重口味!巴打:睇佢谷milk過吓癮先!







楊卓娜?藝人楊怡個家姐、《愛·回家》中的「霞姐」,圈中有名的輕熟索女,唔少網民都好鬼鍾意佢!楊卓娜最近除了於大熱劇《跳躍生命線》亮相外,其演藝生涯首次參演的電影《G殺》日前亦公開首輪預告片,片中除閃現楊卓娜性感一幕,更充滿血腥暴力、性愛、師生戀等題材,估唔到「霞姐」首登大銀幕就咁重口味!




熟女人妻性感演出3級處女電影 極重口味!

《跳躍生命線》楊卓娜演悽涼寡婦

就快大結局的台慶劇《跳躍生命線》收視高開、口碑佳,劇中除了講述救護員之日常、一眾主角談情說愛外,多位配角亦表現亮眼,其中楊卓娜飾演年輕喪夫的游子嵐,肩負起照顧野蠻奶奶的重任,又要開食店維持生計,令人心酸。

楊卓娜,電影
楊卓娜在《跳躍生命線》的演出亮眼。



代表作《愛·回家》霞姐

電影

講到楊卓娜代表作,當然就係《愛·回家》的霞姐與張達倫飾演的嚴謹相當受觀眾歡迎。



性感演出處女電影作 三級片《G殺》夠晒重口味!

入行17年的楊卓娜,參演的電影處女作《G殺》日前公開首輪預告片,其中最吸睛都係閃現楊卓娜性感谷胸一幕!唔知佢今次係演咩角色呢?

預告片中閃現楊卓娜性感一幕!



楊卓娜出場時出現了「慈母」的字樣,會唔會係演女主角陳漢娜的媽媽?



預告片中除閃現楊卓娜性感一幕,更充滿血腥暴力、性愛、師生戀等題材,感覺既懸疑又帶獵奇味道,估唔到「霞姐」首登大銀幕就咁重口味!

師生戀:

演中學生的陳漢娜疑與陸駿光飾演的教師發展師生戀?



警察踩界:

杜汶澤演警察,但處事方式似乎相當踩界,其中一幕見到佢怒踢街邊阿婆的檔口!



吞槍自殺:

又見到陳漢娜疑吞槍自殺的場面,會唔會與師生戀的壓力有關?



內衣上陣:

國內演員黃璐亦有性感演出。



大膽性愛場面:

閃現大膽性愛場面!



電影具獵奇味道:



索爆輕熟女大受歡迎

大家都知楊卓娜係藝人楊怡家姐、《愛·回家》中的「霞姐」,亦係圈中有名的輕熟索女!楊卓娜今年41歲,正值女人味爆發的年齡,加上本身就樣靚身材正,唔同年齡層的男士們都被佢迷倒!大家到時記得買飛入場支持佢啦~

楊卓娜同楊怡兩姊妹都係咁靚~



出席台慶活動時以一襲性感晚裝示人,索到震!


















鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...