網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年11月21日 星期三

李漫芬:台慶年紀最細!李漫芬B女個個爭住集郵 __,李漫芬,

李漫芬囡囡在心7個半月大,已經上台慶,真係威!《萬千星輝賀台慶》前晚完滿結束,當晚其中一個令人深刻印象嘅環節一定係「星級BB爬行大賽」,藝人李漫芬(F ...


李漫芬囡囡在心7個半月大,已經上台慶,真係威!


《萬千星輝賀台慶》前晚完滿結束,當晚其中一個令人深刻印象嘅環節一定係「星級BB爬行大賽」,藝人李漫芬(Fanny)囡囡談在心都有參加!在心現時7個半月大,係比賽中年紀最細嘅BB,但在心好叻叻豬,努力完成賽事之餘,仲完全冇扭計,令媽咪甜在心,Fanny開心表示:「其實囡囡18號先正式識爬,佢一滴眼淚都冇流過,中途見到另一個小朋友喊,佢都兜過去望住對方,好似睇吓對方有咩幫手咁。」

在心雖然人仔細細,第一次出席大場合,但Fanny話佢玩得好投入,完全唔怕生保,連一眾花旦都有搵在心集郵,包括陳煒、黃翠如,連鄭伊健都有份,夠晒叻女!講到在心對鏡頭好敏感,會唔會畀佢做小童星?Fanny就話最緊要囡囡開心:「如果佢鍾意,我都唔介意,如果拍到一個得意嘅廣告都係好好嘅留念,我都有錄低台慶片段做留念,佢叻過媽媽,咁細個上電視。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...