2018年11月27日 星期二

法甲:真係㗎!麥巴比幫張學友宣傳演唱會 __,張學友,

基利安麥巴比拍短片幫張學友宣傳。(互聯網)香港好在有歌神!張學友演唱會冇邊個唔想睇,就連巴黎聖日耳門球星基利安麥巴比都話,好期待歌神喺法國嘅巴黎開騷, ...


基利安麥巴比拍短片幫張學友宣傳。(互聯網)


香港好在有歌神!張學友演唱會冇邊個唔想睇,就連巴黎聖日耳門球星基利安麥巴比都話,好期待歌神喺法國嘅巴黎開騷,佢仲專登拍短片幫手宣傳添!

短片中麥巴比為聖日耳門207號波衫簽名,因為巴黎站係張學友第207場世界巡迴個人演唱會,佢咁話:「你好,我係基利安,聽講你要嚟巴黎開演唱會,祝你一切順利,希望有機會同你見面!」其實麥巴比喺俄羅斯世盃爆紅後,推咗好多商業搵錢機會,目的係專心踢波,今次佢幫張學友宣傳演唱會,真係畀足面香港歌神呀!

支持本地運動員,一齊去「睇體」!

https://bit.ly/2DxX4XI 

東網體育FB同你追實體壇每個精彩時刻!

http://bit.ly/2ecTF2A 


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...