2018年11月28日 星期三

扮女人扮上癮!張彥博激似小豬+智孝混合版 __,宋智孝,小豬,張彥博,羅志祥,

張彥博
扮女人扮上癮!張彥博激似小豬+智孝混合版喺無綫台慶劇中,張彥博飾演的雄姐勁搶戲,而且仲有份提名最佳男配角!嚟緊阿博會開個人演唱會,為咗谷宣傳,佢日前又 ...


扮女人扮上癮!張彥博激似小豬+智孝混合版



喺無綫台慶劇中,張彥博飾演的雄姐勁搶戲,而且仲有份提名最佳男配角!嚟緊阿博會開個人演唱會,為咗谷宣傳,佢日前又扮女人喇!眼大大嘅佢化行妝戴假髮,真係靚過真正嘅女人,唔少網友仲話佢好似激似小豬+智孝混合版㖭!

撰文:東方新地 圖片:新傳媒圖片





張彥博 又扮女人

熱愛音樂嘅雄姐,嚟緊會開演唱會演唱會,阿博日前喺社交網貼咗條短片同幾張相,原來佢扮女人,阿博留言話:「豁出去了~ 希望大家頂得住👩」有對童顏巨眼嘅佢,扮女人,其實仲靚過「真女人」。



有唔少網友都話佢好似小豬羅志祥!



都有唔少人話似韓國女神宋智孝,唔知你哋覺得佢似邊個呢?



而郭子豪、何廣沛、羅天宇以及張彥博因拍《跳》而成好友,早前化身「跳躍F4」,拍攝最新MV《無畏的肩膀》,重現經典歌《流星雨》的感覺,真係笑爆咀!當時眼大大的阿博戴假髮扮演朱孝天,配以陽光的笑容及微捲的長髮,好女人。












鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...