2018年11月8日 星期四

俄羅斯女友患腦瘤 「功夫狂人」李嘉接拍多部微電影為幫補醫藥費 __,李嘉,

李嘉feature
俄羅斯女友患腦瘤「功夫狂人」李嘉接拍多部微電影為幫補醫藥費現為TVB藝人及武術顧問嘅李嘉,細細個就開始習武,喺劇集《城寨英雄》飾演惡霸「馮夏滿」一角成 ...


俄羅斯女友患腦瘤 「功夫狂人」李嘉接拍多部微電影為幫補醫藥費



現為TVB藝人及武術顧問嘅李嘉,細細個就開始習武,喺劇集《城寨英雄》飾演惡霸「馮夏滿」一角成功入屋。雖然劇中經常做大隻佬、惡人等角,但係現實中嘅佢係非常溫柔,同俄羅斯女友非常甜蜜。

撰文:東方新地|圖片:李嘉@Facebook





俄羅斯女友患腦瘤 「功夫狂人」李嘉接拍多部微電影為幫補醫藥費

「功夫狂人」李嘉早前返內地工作時,喺火車上邂逅俄羅斯女友Yana Kobza,二人好快就發展異地戀,李嘉間唔中都會飛去當地搵女友。

李嘉

李嘉(後排左三)早前都有份拍劇集《大帥哥》


拍拖半年嘅李嘉最近飛到去女朋友家鄉見家長,一齊玩煮飯仔又玩射擊,睇落非常開心。



李嘉仲同女友家人自拍,相信喺TVB劇都未見過佢溫柔一面,呢張真係顯得好融洽啊!



甜蜜背後,原來都有苦澀故事。女友上個月不幸發現腦部有腫瘤,今個月就要接受手術。李嘉表示女友接受緊治療,而家唔知腫瘤係良性定惡性。好可惜係劇集《大帥哥》就快出街,宣傳期同做手術嘅日子撞晒,李嘉話一有時間就會飛過去。



除左拍劇同教功夫,原來李嘉都有經營飲食生意。不過為咗可以有多啲時間陪女友,李嘉已經辭去餐廳股東職務,再接拍幾部微電影希望可以幫補下醫藥費。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...