網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年11月7日 星期三

陳家樂:食生肉有好報!陳家樂畀MK女指住讚 __,陳家樂,

勇者!藝人陳家樂與同經理人公司的衛詩雅齊齊亮相無綫節目《美女廚房》。詩雅「煮生嘢」,家樂頂硬上試食,相當有義氣!想不到此舉幫家樂再添人氣,事緣他有事現 ...


勇者!


藝人陳家樂與同經理人公司的衛詩雅齊齊亮相無綫節目《美女廚房》。詩雅「煮生嘢」,家樂頂硬上試食,相當有義氣!

想不到此舉幫家樂再添人氣,事緣他有事現身旺角,被一名女途人叫停,更舉起拇指讚他:「你真係夠晒義氣,夠雷呀!」家樂一時未回過神,以為對方認錯人,打算急步離開之際,女途人再說:「我有認錯人呀,你係家樂仔嘛!詩雅煮到咁生,你都幫佢頂,成舊食,真係好嘢!」認真搞笑。

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...