2018年11月27日 星期二

「高潮女」Seasun酒店試床戲 女上男下䟴到男演員硬曬!巴打:嘩,狗也不吊! __,鄧寶怡,高潮女,

「高潮女」Seasun酒店試床戲 女上男下䟴到男演員硬曬!巴打:嘩,狗也不吊!
「高潮女」Seasun酒店試床戲女上男下䟴到男演員硬曬!巴打:嘩,狗也不吊!香港藝人高潮女Seasun(鄧思宸)去年在實境節目《有樓萬事足》中講過:「 ...


「高潮女」Seasun酒店試床戲 女上男下䟴到男演員硬曬!巴打:嘩,狗也不吊!



香港藝人高潮女Seasun(鄧思宸)去年在實境節目《有樓萬事足》中講過:「有樓有高潮」之後一句成名,就有導演搵佢拍電影,仲要去洒店試床戲!


Seasun最近接拍改編李宗瑞事件電影《有罪》,仲去左試床戲,不過就搞到佢有啲不滿!

Seasun自爆在試鏡時被要求穿情趣內衣坐在男方大腿上搖

「我是一個新人,面試時收通知,去酒店試女主角嘅戲,角色比較大膽,有床戲仲要男主角有互動,一開始要我穿比基尼,然後去到酒店,就話要全裸,好在有帶遮住重要部位的情趣內衣。」Seasun覺得有啲荒謬!

佢仲話跟男主角試床戲嘅時候「要穿著魚網情趣內衣,裡面貼假點,坐係佢嘅大腿上un,而且男主角絕對有生理反應,我勁驚。」被問到為何肯試床戲呢?Seasun說「這個是演員專業。」

之前係網路上流出電影性愛片段,

讓另一位女星Bonnie激氣咁話「片段流出是電影公司宣傳計劃,Seasun都在群組裡面清楚這件事,但導演話唔可以出來幫我澄清。」

Seasun之後就話:「我也不會拿自己貞操道德開玩笑,20幾歲女仔是最寶貴時候,我都是第一次做演員,女仔要好好保護自己。」

膠通消息來源:ck101

其他膠文:

【有片】「姣版舒淇」數臭「高潮女」Seasun  爆喊申冤:佢著咗我條T-back!

三個女人一個墟,咁兩個女人呢?咪就係不和囉!「有樓有高潮」嘅Seasun冇見一排,原來走咗去拍戲, 不過有Seasun嘅地方就有是非,今次佢就同一套戲嘅演員「湖北舒淇」王家淇唔多咬弦,人哋仲搵埋記者出嚟申冤添,佢兩個究竟咩事咁大仇口呀?

Seasun聲稱片酬夠佢「上車」,又自稱會喺電影中全裸露點。不過呢次「湖北舒淇」call記者做專訪,踢爆Seasun吹水,話佢全部都係講大話喎!

 



全套戲只得佢一個女演員有露點,Seasun同其他女演員拎脫戲嚟炒作,係利用佢嘅身體去宣傳自己喎!





佢仲話俾Seasun蝦,拍戲嘅時候俾Seasun拎咗佢條T-back著,搞到佢冇得著,令人誤會佢專登唔著內褲博上位喎!



仲有擺款、亂發脾氣呢啲啦。



呢位「湖北舒淇」直認想叨舒淇光,果然好有強國女人「積極上進」嘅特色。

佢啲喊戲⋯⋯仲有好大嘅進步空間!Over咗喇!做多咗!做多咗!

睇片

資料來源:蘋果日報

我哋不如回一回帶,睇下前排Seasun牽涉嘅一宗膠事:

【有片】港男當街向女神求愛 被高潮女Seasun擋駕狂串

近日,網上瘋傳三段影片,一班女Model工作期間,被人名港男亂入,仲當眾向其中一名女Model 求愛,點知突然殺出個程咬金。有樓有高潮嘅 Seasun 走出嚟擋駕,仲用尖酸刻薄嘅說話狂串呢名港男。

(最底有原片)

有個叫占士邦嘅港男突然拎住一枝花向一名女Model 求愛。

呢個時候,有樓有高潮嗰個 Seasun 就出嚟幫手擋駕,佢用尖酸刻薄嘅說話狂串港男。

期間,Seasun 叫港男占士邦攞啲誠意出嚟,更質問「樓、車、豪宅」,佢俾到啲咩女方?

最後, Seasun 同占士邦講: 「為咗表示你嘅誠意,你攞條鎖匙出嚟先啦 (豪宅鎖匙)。」

占士邦真係拎咗自己屋企條鎖匙出嚟,但 Seasun 就串佢: 「你唔係攞屋企鎖匙呀嘛? 你唔係真係攞屋企同你媽咪住嗰條鎖匙出嚟呀 ? 好啦你可以收番佢 !!」

花生佬聽到條女把聲真係硬L晒,個拳頭!但一望到佢地,GG..就好快軟晒。

有唔少網民就話一定係做戲囉。亦有網民表示,原來被求愛果位女Model 叫Coco Yuen ,乜水啊 ?

原來係有盜竊案底嘅 20萬Chanel袁晴晴 (Coco Yuen ) 。

曾自爆:我仲係處

>>>>巴打爆料





Part A

Posted by大娛樂家on Sunday, 30 September 2018





你有咩膠句想分享下?😎








鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...