網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年12月6日 星期四

黃子恆三度邀35E女歌手上門「提供服務」 女方鬧爆「唔係男人!」 __,黃子恆,

黃子恆
黃子恆三度邀35E女歌手上門「提供服務」女方鬧爆「唔係男人!」36歲TVB小生黃子恆,日前被爆出搭上一名內地女粉絲,二人兩度發生性行為後,女方更發現懷 ...


黃子恆三度邀35E女歌手上門「提供服務」 女方鬧爆「唔係男人!」



36歲TVB小生黃子恆,日前被爆出搭上一名內地女粉絲,二人兩度發生性行為後,女方更發現懷孕,但黃子恆卻一直玩失蹤。黃子恆後來承認與對方發生關係,但自稱做足安全措施。不過今日又嚟多單,有對話截圖流出,黃子恆原來曾三次邀請呢位擁有35E火辣身材的女歌手上佢屋企,想對方「提供服務」……

撰文:東方新地|圖片:東方新地、Instagram、微博





前文提要:

不過今日有報道指,一位名為Michelle的28歲內地女子,自稱係黃子恆的忠實粉絲,透露去年4月在廣州粉絲聚會中,首次與偶像見面,之後二人一直透過微博聯絡。Michelle稱一星期後有禮物送俾黃子恆,所以相約於深圳一酒店式住宅會面。

黃子恆
內地女粉絲Michelle爆黃子恆大鑊!



送禮物兼發生關係

Michelle向傳媒爆料時表示,當時佢認為黃子恆係一個公眾人物,唔覺得對方係壞人,所以放心前去。最後兩人先後洗澡後,在床上發生關係。不過在發生關係後,黃子恆半年來都未有同佢見面,只係間中閒聊幾句,亦未提及二人關係。

黃子恆

兩人第二次見面即發生關係……



回復朋友關係 再發生性行為

報道稱,Michelle與偶像發生關係後卻被冷待,傷心得足不出戶、茶飯不思,後來事件在粉絲群組爆出,黃子恆為平息事件,承認雙方是好朋友,不過中間發生了誤會。Michelle聲稱今年1月時二人回復朋友關係,7月又再相約在深圳見面,並發生了第二次性行為!

算唔算食過返尋味?



粉絲鬧爆「渣男」揚言要黃子恆失業

發生第二次性行為後,黃子恆再次玩失蹤,但Michelle不久後卻發現自己懷有身孕,但男方至今都未再有任何回覆。Michelle直斥黃子恆係一個「渣男」,誓要搞大件事,揚言要男方連工都無埋!Michelle表示手握對方做錯事而哭訴的語音檔案及留言,又稱將會選擇墮胎。

 



曾聲淚俱下道歉

Michelle又大爆黃子恆的語音檔,原來兩人玩facetime時,黃子恆曾以普通話及廣東話喊晒口道歉,內容大致上係講對唔住、好抱歉做出傷害對方之事,佢唔知道點面對,唔知道點樣去彌補。



黃子恆認曾發生關係:做足安全措施!

事件曝光後,男主角黃子恆接受傳媒訪問時,承認的確曾與Michelle發生性行為,但就只有一次,而且有做足安全措施,不介意去驗DNA以證明自己的清白。黃子恆又謂控制唔到對方做啲咩,只希望謠言唔好再散佈。

黃子恆只承認兩人發生過一次性行為,且有做足安全措施!



黃子恆現身回應 稱會負責任

昨日黃子恆為新劇《機場特警》開工,被大批傳媒追訪,黃子恆稱與該女粉絲已經年半冇見面,不過如果對方所說的事真係有發生,佢會負責任。又會如果有需要驗DNA,佢亦都會配合。



另外有報道指無綫高層樂易玲已叫黃子恆暫時先冷靜及專心工作,《機場特警》劇監製陳耀全亦表示唔會刻意刪減其戲份,但兩年前佢介入歌手裕美婚姻,如今又再爆出負面新聞,無綫方面隨時唔再容忍,黃子恆演藝生涯危危乎!



迪子鬧爆黃子恆:「唔係男人! 」

日前繼續有關於黃子恆的桃色新聞爆出,有指佢曾經睇中過擁有35E火辣身材的歌手迪子,曾經喺半年內先後約過迪子三次,氹對方去佢屋企「提供服務」!雖然迪子拒絕,但不久後黃子恆又搵新藉口,話邀迪子上佢屋企喺Big Big Channel開live,不過迪子再次拒絕。

黃子恆第一次話要服務,第二次話上佢屋企飲酒,第三次就話唱歌開live……

迪子接受傳媒訪問時承認此事,嬲爆話黃子恆冇風度又唔尊重人,「佢唔係男人」。
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...