網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年12月6日 星期四

餓狼黃子恆𠱁35E胸猛女歌手上門「互相服務」被拒爆粗鬧人極冇品! __,黃子恆,

餓狼黃子恆𠱁35E胸猛女歌手上門「互相服務」被拒爆粗鬧人極冇品!
餓狼黃子恆𠱁35E胸猛女歌手上門「互相服務」被拒爆粗鬧人極冇品!日前先被爆出食粉絲嘅黃子恆,連粉絲都食,又點會冇喺圈中搵食呀?有人爆出佢原來圈中食唔少 ...


餓狼黃子恆𠱁35E胸猛女歌手上門「互相服務」被拒爆粗鬧人極冇品!





日前先被爆出食粉絲嘅黃子恆,連粉絲都食,又點會冇喺圈中搵食呀?有人爆出佢原來圈中食唔少,仲想搵一個35E胸猛女歌手打友誼波,想一齊「互相服務」!




黃子恆真係好易餓,食得粉絲又點會冇喺圈中搵食呀!歌手迪子喺年幾前嘅朋友圈流傳出黃子恆3度𠱁佢上門,想同佢打友誼波咁話!

 



第一次𠱁佢上門仲好鬼死曖昧講到「提供服務」,又話服務呢家嘢交流都好重要,又話你好我好我好你好咁,嘩!你個餓狼!

 



迪子就話自己冇需要又話只係服務自己男朋友,餓狼又點會咁易放手呢,話咩「只需要交流,抱得緊緊的。」其後又表示自己唔需要女朋友,好明顯只係想打友誼波



之後迪子仲串9佢叫佢去搵返人妻,仲俾餓狼發老脾爆粗嬲佢。隔咗冇耐黃子恆又想約迪子上佢屋企飲酒,不過再次被拒,最後一次就係扮晒嘢話喺大台個Chanel Live唱歌,借勢叫人上佢屋企,最終都係食檸檬啦

 



據指迪子承認的確有此事,不過話兩個人已經好耐冇聯絡,睇到呢度搞大粉絲個肚呢單嘢,大家應該都心裡有數…

膠通消息來源:壹周刊



其他膠文:

大台男藝人搞大粉絲個肚 狗公:驗DNA!我有戴套!

現年36歲的無綫藝人黃子恆,近年被大台力捧,早前於《是咁的,法官閣下》亦是表現不俗,不過日前有報道指黃子恆曾搭上一名強國女粉絲,雙方曾發生性行為,現時女方發現懷孕四個月,但男方卻玩失蹤!究竟成件事係點?



黃子恆獲力捧演奸角

黃子恆係近年大台上位小生之一,先後於兩大重頭劇《降魔的》(2017)和《飛虎之潛行極戰》(2018) 飾演奸角,演技備受讚賞,加上本來外型不俗,令佢多了不少粉絲!

黃子恆

《降魔的》劇照
黃子恆

《飛虎之潛行極戰》


《是咁的》演律師獲讚

上星期大結局的台慶劇《是咁的,法官閣下》,收視一般但觀眾評價甚佳,大結局一集更被視為近年少有佳作!劇中黃子恆飾演律師賴澤明表現不俗,與後輩麥明詩的感情線十分討好,成為受歡迎的一對螢幕情侶!

黃子恆

劇中黃子恆與麥明詩呢一對十分討好。



強國女粉絲爆料

不過今日有報道指,一位名為Michelle的28歲強國女子,自稱係黃子恆的忠實粉絲,透露去年4月在廣州粉絲聚會中,首次與偶像見面,之後二人一直透過微博聯絡。Michelle稱一星期後有禮物送俾黃子恆,所以相約於深圳一酒店式住宅會面。

強國女粉絲Michelle爆黃子恆大鑊!



送禮物兼發生關係

Michelle向傳媒爆料時表示,當時佢認為黃子恆係一個公眾人物,唔覺得對方係壞人,所以放心前去。最後兩人先後洗澡後,在床上發生關係。不過在發生關係後,黃子恆半年來都未有同佢見面,只係間中閒聊幾句,亦未提及二人關係。

兩人第二次見面即發生關係……



回復朋友關係 再發生性行為

報道稱,Michelle與偶像發生關係後卻被冷待,傷心得足不出戶、茶飯不思,後來事件在粉絲群組爆出,黃子恆為平息事件,承認雙方是好朋友,不過中間發生了誤會。Michelle聲稱今年1月時二人回復朋友關係,7月又再相約在深圳見面,並發生了第二次性行為!

算唔算食過返尋味?



粉絲鬧爆「渣男」揚言要黃子恆失業

發生第二次性行為後,黃子恆再次玩失蹤,但Michelle不久後卻發現自己懷有身孕,但男方至今都未再有任何回覆。Michelle直斥黃子恆係一個「渣男」,誓要搞大件事,揚言要男方連工都無埋!Michelle表示手握對方做錯事而哭訴的語音檔案及留言,又稱將會選擇墮胎。



曾聲淚俱下道歉

Michelle又大爆黃子恆的語音檔,原來兩人玩facetime時,黃子恆曾以普通話及廣東話喊晒口道歉,內容大致上係講對唔住、好抱歉做出傷害對方之事,佢唔知道點面對,唔知道點樣去彌補。



黃子恆認曾發生關係:做足安全措施!

事件曝光後,男主角黃子恆接受傳媒訪問時,承認的確曾與Michelle發生性行為,但就只有一次,而且有做足安全措施,不介意去驗DNA以證明自己的清白。黃子恆又謂控制唔到對方做啲咩,只希望謠言唔好再散佈。

黃子恆只承認兩人發生過一次性行為,且有做足安全措施!



2016年被指介入裕美婚姻

其實黃子恆都唔係第一次出現負面新聞㗎啦,2016年時佢被指介入裕美與老公林恩浩的婚姻,兩人被拍到一齊到街市買餸,期間男方更主動攬實女方腰!親蜜關係不言而喻。兩人買完餸後就返到男方位於西貢的村屋,兩人夾手夾腳準備晚飯,猶如新婚夫妻般甜蜜,最後裕美更留低過夜!



裕美:一班人開大食會

當時裕美個講法係當日係假期,所以一大班人開大食會,同行亦有其他幕後人員。一行人大約在八、九點離開,佢並沒有留低過夜。裕美又話自己正拍攝劇集,雖然同劇沒有黃子恆,不過自己好多嘢唔識,要向對方請教。最後佢話唔會理其他人點講,正如有人話佢整容一樣,佢唔會去理。

依家嘅裕美。

早年嘅裕美。


裕美驚爆離婚

之後被問到老公會否介意,裕美就驚爆已經搞緊離婚!佢話自己已單身半年以上,現在辦離婚手續,不過就唔回答是否出現第三者,只係話兩人性格出現問題,曾經試過挽救呢段婚姻,但最終都係解決不了。裕美話剛剛簽咗新經理人,會拍劇重新出發。

膠通消息來源:東方新地







你有咩膠句想分享下?😎








鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...