2018年12月3日 星期一

36F鄧月平遇著的哥裝鏡𥄫底底 鬧爆:黐線佬! 網民:為咗搏上位乜都UP得出! __,鄧月平,

36F鄧月平遇著的哥裝鏡𥄫底底 鬧爆:黐線佬! 網民:為咗搏上位乜都UP得出!
36F鄧月平遇著的哥裝鏡𥄫底底鬧爆:黐線佬!網民:為咗搏上位乜都UP得出! 的士非禮事件不時都有發生,今次就俾有「巨胸翠如」次稱嘅鄧月平遇到!佢今日喺 ...


36F鄧月平遇著的哥裝鏡𥄫底底 鬧爆:黐線佬! 網民:為咗搏上位乜都UP得出!





 的士非禮事件不時都有發生,今次就俾有「巨胸翠如」次稱嘅鄧月平遇到!佢今日喺IG story分享自己遇到變態的士司機嘅經過,大鬧「死黐線佬!」





擁有36F好身材嘅鄧月平(Larine),係唔少宅男心目中的女神!但女神今日就因為佢嘅好身材引嚟變態司機「眼神強姦」!事緣鄧月平搭的士時坐後座,俾佢發現個司機瘋狂裝佢裙底!鄧月平表示有嘗試拍片但唔成功:「拍片又錄唔到,但會嘗試再拍」。



Larine仲話司機全程龜速駕駛,即使無車但都keep住慢駛,仲裝個鏡仔去𥄫裙底,表示「好恐怖」!



後來,Larine畀完錢落車後,以為已經完啦,點知司機仲尾隨佢,「變態的士司機我畀完錢落車佢仲要停喺度,我唔行佢唔行,等我行」!的士司機知道Larine發現佢昅裙底,未驚過不單只,仲鬧返Larine轉頭!



Larine其實未到目的地,但已經唔敢再搭的士,最後轉搭地鐵,高呼:「都係地鐵安全」!



雖然Larine好似好慘咁,但一眾網民就對佢指責的直司機呢事件有所保留網民發現塊鏡其實好高,基本上無咩可能由上至下𥄫到佢裙底,更話佢「胸大無腦」



網民懷疑佢自己做假新聞,唔明點解唔係報警後而PO上網!

膠通消息來源:鄧月平IG、on.cc



睇埋:

鄧月平疑似整容失敗 網民:對眼發生咩事?

相信好多巴打都當正鄧月平係女神,不過最近呢位女神俾網民話佢疑似整容失敗喎!事關鄧月平上咗澳門,同微辣成員雞wing同雲吞拍《雲吞叫埋雞》,鄧月平塊面又包,對眼又好似擘唔大。



樓主擺咗《雲吞叫埋雞》條片上連登,開post話「鄧月平係唔係整容失敗」,覺得佢好似樣衰咗咁多。



唔少網民紛紛留言,覺得鄧月平真係樣衰咗:



有網民仲話從來唔覺得佢靚:



睇返鄧月平之前啲相,真係靚好多!



不過依家個樣變成咁,真係好難令人誤會冇整容喎!



如果買嘢食可以買細送「大」,應該好多人都爭住想要。如果又靚又要身材好嘅正妹係你面前整嘢食,仲要show佢條長長嘅事業線,直情係正到流晒口水添。台灣有賣章魚燒嘅車仔檔,竟然有個大波妹親自整,仲要低胸上陣,食客都唔知望粒章魚燒好定望大波波好。

呢個𡃁模激似謝安琪 網民:明明係鄧月平嚟嘅

台灣新竹一檔賣章魚燒嘅車仔檔時不時都排晒長龍,原來係因為檔主嘅家姐嫩模黃米可(Miko)親自上陣整章魚燒,唔怪之得咁多人排隊等買



再加上豐滿身材嘅Miko着到鬼死咁性感,心口前面件衫領低到成條事業線都露晒出嚟,真係唔𥄫實都對唔住自己。日前佢又落檔幫妹妹賣章魚燒,不但親自上陣烹煮,又好有禮貌彎晒腰同顧客講「謝謝」,咁搞法你叫佢地望啲章魚燒定望大波波呢?



Miko仲話只要有時間返新竹,就會去幫妹妹賣章魚燒,唔知係咪着得性感呢招夠work,好多粉絲特登去幫襯:「我要去朝聖」、「常言道:乳不巨,何以聚人心」、「假吃章魚燒,真看老闆娘」、「我都點一盒,然後站在旁邊到收工」、「現在我又多了一個假日可以去的地方了!」



有網民仲話佢似港版謝安琪同鄧月平,一齊睇下似唔似?



再放多啲Miko嘅正相俾大家欣賞!







你有咩膠句想分享下?😎








鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...