網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年12月6日 星期四

網民認為最索星二代原來係佢! 巴打:好正!好好丁! __,

邱淑貞
網民認為最索星二代原來係佢!巴打:好正!好好丁!星二代一直都係大家關心嘅話題,因為佢哋有爸媽嘅遺傳,想必顏值都有返咁上下!唔少星二代都越嚟越靚,甚至有 ...


網民認為最索星二代原來係佢! 巴打:好正!好好丁!





星二代一直都係大家關心嘅話題,因為佢哋有爸媽嘅遺傳,想必顏值都有返咁上下!唔少星二代都越嚟越靚,甚至有青出於藍之勢!唔講咁多大家一齊睇吓




1. 邱淑貞大女 沈月

邱淑貞先後誕下三個女兒沈 月、沈日同沈晨,17歲大女沈月同啊媽簡直係餅印,似姐妹多過似母女!沈月得到晒啊媽嘅真傳,又靚女又有氣質,不過邱淑貞就表示唔會比個女入娛樂圈,唔少網民都表示好可惜啊!





去年個人社交帳戶由私人設定改為公開,沈月未出道已經瞬間吸得過7萬粉絲關注,次次一po靚相一萬幾千個like話咁易就呃到,拍得住一班藝 人,不過阿媽出手叫停,沈月亦從此絕跡社交網。



2.關禮傑女兒 關楓馨(Fabienne)

藝人關禮傑大女關楓馨(Fabienne)今年只得23歲,智慧與美貌並重,被問到會否參加選美,爸爸關禮傑就指要視乎女兒的意願,不過最好先完成學業。Fabienne又靚又叻,又有一個錫佢的男朋友,爸爸唔使擔心



Fabienne不時都有PO自己嘅生活照。



陽光女孩Fabienne亦都非常好動活潑,經常遊山玩水,大晒泳照。



3.任達華琦琦之女 任晴佳

話說任達華同琦琦個獨女任晴佳。13歲女身高已經超過5呎7吋,眼大鼻高、樣子甜美,簡直又pure又true。五官優良不單只,一對又直又長的43吋長腿更加搶眼!





4.李嘉慧 大女Valerie

曾經係香港超模的李嘉慧婚後生咗三個女,大女Valerie深得媽媽真傳,五官甜美外,12歲已經擁有一雙白滑嘅長腿。

任達華囡囡



5.甄子丹大女 Jasmine

宇宙最強甄子丹同太太汪詩詩大女Jasmine已經14歲,生得高䠷外,還有一對筆直嘅長腿。



5.陳奕迅女 康堤

陳奕迅同徐濠縈愛女陳康堤,13歲女已經高過媽咪,氣質出眾,身形比例一流,亦遺傳咗媽媽嘅時潮流觸角!一身潮爆打扮嘅康堤,拍埋濠縈度直頭係一對孖妹。



6.龔慈恩女兒 林愷鈴

龔慈恩女兒林愷鈴 (Ashley) 今年只係18歲,身高1.73米,五官標緻身材均勻更有一對修長美腿,網民都大讚有仙氣!



6.上山詩鈉女兒 Hilary

藝人上山詩鈉雖已五十多歲,不過樣貌身材都保養得好好,係圈中有名的「美魔女」。21歲的女兒Hilary完全遺傳到媽媽的靚樣,散發陣陣仙氣,係公認的「至索星二代」!Hilary與媽媽感情要好,不時孖住出席公開場合,唔少人大讚佢哋似姊妹!鬼妹仔性格嘅Hilary曬得一身健康膚色,亦都不時喺網上分享Fit爆身材!

 



7.梁家輝大女 梁靜禧Nikkie

影帝梁家輝大女Nikkie有一雙水汪汪的大眼睛,笑容甜美,而且擁有魔鬼身材,IG已有兩萬幾followers!Nikkie長年在外國讀書,習慣了外國人較開放的風氣,早年曾上載性感露半球、夜店狂歡及攬啜友人等相片,不過事後極速刪除,相信係因為激嬲咗嚴父家輝!





Nikkie早已名花有主,佢經常在網上大曬自己同鬼仔男友的合照。



8.梁家輝細女 梁穎晨Chloe

家姐Nikkie都咁靚啦,細妹Chloe亦唔輸蝕!佢同家姐都同樣擁有甜美笑容及fit爆身材!





9.苗僑偉女兒 苗彤

「三哥」苗僑偉與太太戚美珍嘅女兒苗彤,盡得兩人優良基因,五官精緻之餘,笑容相當迷人!苗彤美貌與智慧並重,畢業於著名學府英屬哥倫比亞大學 (UBC),讀書叻又靚女,贏晒!

 



苗彤不時都會在網上大晒惹火身材!



10.王敏德女兒 王麗嘉

今年23歲嘅王麗嘉(Irisa)盡得父母優良DNA,擁有高挑嘅身高同標緻五官,經常喺網上大曬嘅34D豐滿身材!



鬼妹仔性格嘅Irisa衣著都比較性感,佢都唔介意大家嘅目光!



膠通消息來源:東方新地、網上圖片











你有咩膠句想分享下?😎








鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...