2018年12月26日 星期三

張美妮:大肚福利!張美妮老公變緊張大師傍到實 __,張美妮,

通常大肚,老公都會唔同晒~藝人張美妮早前宣布懷孕,不過她未有立即休息養胎,更出席活動上台獻唱!美妮解釋因為是之前接下的工作,而且只是唱三首歌,故堅持出 ...


通常大肚,老公都會唔同晒~


藝人張美妮早前宣布懷孕,不過她未有立即休息養胎,更出席活動上台獻唱!美妮解釋因為是之前接下的工作,而且只是唱三首歌,故堅持出席,不過老公KK就相當緊張,陪伴出席活動,相當貼心。

美妮接受東網訪問時謂:「超開心,好難得老公陪我出席,從未試過,依家大住肚先享呢個福利,等佢見吓老婆唱歌都好受歡迎,畀佢見過我做嘢時情況都幾好,自己平時都好認真工作,其實一啲都唔簡單。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

 https://bit.ly/2JjSVcr 


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...