網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年12月6日 星期四

岑麗香宣布懷孕 香香公主榮升香香媽媽 __,岑麗香,香香,

岑麗香
岑麗香宣布懷孕香香公主榮升香香媽媽香香公主岑麗香近來盛傳有喜,早前出席活動時被發現面圓圓肚凸凸,不過當時佢就笑著否認,仲話「適當時候會同大家講,畀少少 ...


岑麗香宣布懷孕 香香公主榮升香香媽媽



香香公主岑麗香近來盛傳有喜,早前出席活動時被發現面圓圓肚凸凸,不過當時佢就笑著否認,仲話「適當時候會同大家講,畀少少時間我,努力中。」點知今日(12月6日) 香香就帶來喜訊,在IG上載與老公強強的溫馨合照,正式宣布懷孕!

撰文:東方新地|圖片:東方新地、Instagram





岑麗香孕味濃

岑麗香星期日(12月3日) 出席活動時,身穿性感低胸短裙及三吋高跟鞋現身,看起來比之前圓潤了不少,面圓圓又肚凸凸,孕味濃喎!不過當時香香就話:「適當嘅時候會同大家講,畀少少時間我,努力中。」

岑麗香
香香呢日勁索呀!



岑麗香

被問到想生仔定女,香香就話到時先算,無論仔定女都係一個祝福。另外又透露唔會出席今年無綫台慶頒獎禮,因為當日係結婚周年紀念。


香香公主榮升香香媽媽

不過事隔幾日,大家已經可以講聲恭喜香香公主!啱啱岑麗香就喺IG上載與老公強強的溫馨合照,宣布自己懷孕,並留言「B-a-b-y coming 2019!」,迎來豬年BB!

恭喜香香!

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...