網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2018年12月10日 星期一

佘詩曼爆浴缸放滿黃色鴨仔原因 背後有段感人過去! __,佘詩曼,

佘詩曼
佘詩曼爆浴缸放滿黃色鴨仔原因背後有段感人過去!早前,佘詩曼參加大S的美容節目《BEAUTY小姐》,其中阿佘大談理想另一半係點之外,仲見到佢屋企浴室1: ...


佘詩曼爆浴缸放滿黃色鴨仔原因 背後有段感人過去!



早前,佘詩曼參加大S的美容節目《BEAUTY小姐》,其中阿佘大談理想另一半係點之外,仲見到佢屋企浴室1:1嘅畫面,浴缸旁邊擺放咗唔少黃色鴨仔,原來呢啲黃色鴨仔係有段感人過去!

撰文:東方新地|圖片:影片截圖、微博





佘詩曼爆浴缸放滿黃色鴨仔原因

佘詩曼上大S節目時,就公開自己平日喺屋企起身去浴室會做嘅事,見到原來阿佘會邊吹頭,邊食早餐,睇嚟藝人生活唔易做!



節目還原咗阿佘屋企浴室1:1嘅畫面,除咗見到阿佘個浴室好大之外,仲見到浴缸旁邊擺放咗好多黃色鴨仔,原來呢啲鴨仔對佢嚟講係關於一段好重要嘅回憶!



據阿佘所言:「反正無聊就放在水裡面動一下,因為我記得小時候不愛洗澡,那個是我爸爸第一個送給我的禮物。因為我對我爸爸印象不多,所以現在看見那個小鴨子就會想起我爸爸送給我。」,原來係同已經過身嘅爸爸有關。



「我跟我媽媽很親近,因為我爸爸在我五歲的時候已經離開了,就我跟媽媽的感情特別好。就是我那年五歲的時候我知道我爸爸車禍去世了,但是那個時候不知道甚麼是死亡,反正我知道他永遠不回來了。從那時候媽媽一直陪睡覺,陪我到外國唸書。」,所以黃色小鴨子就係依家阿佘對爸爸僅餘嘅記憶之一,而媽咪則係一路上最大依靠。



擇偶3大條件

今年43歲嘅阿佘雖暫時依然單身,但面對親戚朋友催婚,佢就會以:「就很快了很快等著。」,再一笑置之,就連主持人大S都話呢個方法係有效嘅!



講到另一半需具備咩條件,阿佘就話:「反正有共同的話題,還有我覺得我欣賞他是最重要,要崇拜他就覺得他是最好的。我不喜歡人家幫我斟茶遞水的,我喜歡男人一點的,我覺得每一個女生都想就是有一個肩膀可以回去就靠一下,然後不開心的時候也可以跟他撒嬌。」,希望阿佘可以早日遇到理想另一半!

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...