2018年12月11日 星期二

麥明詩生日收荷里活巨星Inbox 再收驚喜生日禮物! __,麥明詩,

麥明詩
麥明詩生日收荷里活巨星Inbox再收驚喜生日禮物!今日係前10A港姐麥明詩(Louisa)嘅27歲正日生日,而壽星女竟然喺生日正日收到一位荷里活巨星私 ...


麥明詩生日收荷里活巨星Inbox 再收驚喜生日禮物!



今日係前10A港姐麥明詩(Louisa)嘅27歲正日生日,而壽星女竟然喺生日正日收到一位荷里活巨星私人inbox!Louisa就當然開心都嚟唔切,仲同大家開心share,究就呢位巨星同Louisa inbox講咗啲咩?

撰文:東方新地|圖片:ig、網上圖片





麥明詩生日收荷里活巨星Inbox

麥明詩27歲生日,為咗告別26歲嘅自己,壽星女就特別喺個人社交網寫下長文,表述個人心聲,當中就提到過去一年開初都唔太順利,又自我矛盾又迷茫中掙扎,仲話今年生日希望學識「不順利中仍懂得開心 」,睇嚟Louisa要繼續以正能量面對將來!



A post shared by (@louisa_mak) on



不過,另一方面,Louisa就喺生日正日時收到嚟自荷里活巨星麥迪文(Matt Damon)嘅私人inbox!呢位「麥迪文」一開波就自我介紹,之後更主動稱自己對Louisa有興趣,希望可以認識呢位壽星女!

荷里活巨星麥迪文(Matt Damon)


再收驚喜生日禮物

一向醒目嘅Louisa就梗係唔係咁易被呃到,皆因呢個係個假賬戶,所以都只係得啖笑同大家開心share吓!另外,雖然Louisa今日生日,但喺工作中度過嘅佢又自爆收到驚喜生日禮物,唔知邊個送嘅呢?

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...