2019年1月24日 星期四

何遠東:越級挑戰劉青雲!何遠東《降魔的》有望翻生 __,何遠東,劉青雲,

仲差啲咩?藝人何遠東除了拍劇之餘,電影亦一部接一部的開拍,今年農曆新年賀歲檔,他同時有兩部電影上畫,名副其實的「自己打自己」。談到戲份較多的英皇電影《 ...


仲差啲咩?


藝人何遠東除了拍劇之餘,電影亦一部接一部的開拍,今年農曆新年賀歲檔,他同時有兩部電影上畫,名副其實的「自己打自己」。談到戲份較多的英皇電影《廉政風雲 煙幕》,何遠東開心表示﹕「第一次同演藝學院師兄麥兆輝合作,多謝佢安排一個劇本紮實、角色好玩嘅機會畀我,同埋有機會同劉青雲鬥戲,唯一美中不足就係唔係成日見到張家輝,希望日後大家再有合作機會。」

而電影公司為方便宣傳,要求何遠東與陳家樂拍短片,合謀整蠱湯怡,豈料搞到靚女「喊住走」,兩男生不知如何是好﹕「當時我哋互問係咪玩大咗,好擔心,點知原來湯怡嘅眼淚假嘅。我哋想整蠱人,點知畀人整蠱番轉頭!」談到無綫新劇《降魔的2.0》即將開拍,何遠東坦言﹕「未知我有冇機會客串,近排喺電台主持節目,都叫大家幫我集氣,希望公司順應民意啦。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...