2019年1月31日 星期四

陳曉華備戰華姐搵姊妹代食 __,華姐,陳曉華,

陳曉華戒食消夜之餘,更狂做運動操Fit。
陳曉華備戰華姐搵姊妹代食港姐陳曉華、鄧卓殷、藝員羅天宇與郭子豪昨日到尖沙咀出席《浪琴表香港馬術大師賽2019》記者會,陳曉華透露最近為三月舉行的華姐備 ...


陳曉華備戰華姐搵姊妹代食

港姐陳曉華、鄧卓殷、藝員羅天宇與郭子豪昨日到尖沙咀出席《浪琴表香港馬術大師賽2019》記者會,陳曉華透露最近為三月舉行的華姐備戰:「因為拍嘢,自己習慣咗食消夜,依家都戒緊,但係新年要戒口都幾慘。」她透露還幾乎日日做運動Keep Fit,比選港姐時更勤力,現在身形多了線條也感到高興。

陳曉華更多謝同屆的港姐亞軍鄧卓殷給予不少支持,問到如何支持好姊妹?卓殷笑說:「都有鼓勵佢,或者等我同佢出街,我就食晒啲嘢,佢就睇住我食嘢啦,哈哈。」

鄧卓殷禾稈冚珍珠,性感示人。
  • 鄧卓殷禾稈冚珍珠,性感示人。





鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...