2019年1月21日 星期一

李克勤:踢波受傷公審對手 克勤:一點都不友誼! __,李克勤,

嬲到震!藝人李克勤出晒名鍾意足球,近日佢跟埋晨㬢B隊去馬來西亞踢波,點知發生不愉快事件!話說踢完場波,克勤上載IGSTORY晒出自己個傷勢,見到膝頭位 ...


嬲到震!


藝人李克勤出晒名鍾意足球,近日佢跟埋晨㬢B隊去馬來西亞踢波,點知發生不愉快事件!話說踢完場波,克勤上載IG STORY晒出自己個傷勢,見到膝頭位置甩咗皮,佢指對方14號球員踢得「一點都不友誼」,之後佢仲影低嗰位人兄嘅樣擺埋上網,仲要冇打格仔,寫住:「就係呢條14號,我記得你。」連出幾個Post,睇嚟真係好嬲!之後克勤喺ig晒番嗰日嘅相,有一張見到佢同14號起爭執,有人話:「廣東話粗口教學!」克勤都留言:「少不了。」

呢件事引起好大回響,有人覺得克勤身位公眾人物,唔應該咁樣「公審」人哋,亦有人撐克勤,話踢場友誼波,唔使去到咁盡!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...