2019年2月15日 星期五

一索得男!陳凱琳剖腹誕「小嘉穎」 __,鄭嘉穎,陳凱琳,

藝人鄭嘉穎與陳凱琳上年八月於峇里結婚,之後十一月公布有喜,二人的寶貝仔已出世!有消息指Grace今日在港島區一間醫院分娩,上午由嘉穎陪同下開刀誕下兒子 ...


藝人鄭嘉穎與陳凱琳上年八月於峇里結婚,之後十一月公布有喜,二人的寶貝仔已出世!有消息指Grace今日在港島區一間醫院分娩,上午由嘉穎陪同下開刀誕下兒子。有指嘉穎今日下午笑笑口離開醫院,受訪時並沒否認「Baby Kevin」已出世。

而榮升爸爸的嘉穎既緊張又開心,長時間陪伴BB及太太。至於一眾表示會做契爺、契媽的黃智賢、龔嘉欣及譚凱琪等接受東網訪問時表示還未收到陳凱琳及嘉穎的好消息,但直言超級期待,龔嘉欣說:「唔清楚呀!問番佢哋」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...