網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年2月7日 星期四

霍汶希:囡囡送新年賀卡 霍汶希哭笑不得 __,霍汶希,

英皇高層兼經理人霍汶希(Mani)自爆2011年未婚懷孕,同年喺美國誕下女兒Honey。Honey趁住新春佳節,親手畫賀年卡送畀Mani,除咗祝佢新年 ...


英皇高層兼經理人霍汶希(Mani)自爆2011年未婚懷孕,同年喺美國誕下女兒Honey。Honey趁住新春佳節,親手畫賀年卡送畀Mani,除咗祝佢新年快樂同埋身體健康之外,仲好好笑咁祝Mani連生貴子,搞到Mani哭笑不得,她留言:「今年Honey畀我的賀年卡,是否玩嘢?」

唔少網友都話好好笑,而鄭希怡都立刻留言話:「真生性」,而容祖兒就講笑話:「你話畀知佢過咗期」Mani一睇到即刻話:「咁我又未到更年期。」場面搞笑。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...