2019年2月17日 星期日

田蕊妮:【特別服務】田蕊妮送上門 李佳芯笑到斜咗 __,李佳芯,田蕊妮,

藝人田蕊妮見到不少演員為自己演出的賀歲片到戲院謝票,電影市道咁好,令佢覺得「實體碟」都會有人支持,於是親力親為去「謝碟」,佢喺社交平台向大家表示:「即 ...


藝人田蕊妮見到不少演員為自己演出的賀歲片到戲院謝票,電影市道咁好,令佢覺得「實體碟」都會有人支持,於是親力親為去「謝碟」,佢喺社交平台向大家表示:「即日開始到星期日晚上十點前,留言畀我訂貨最多嗰三個,十隻以上我就送上門,自己送貨畀你,仲簽埋名㖭!至於selfie就少不免名額得三個咋吓!三個咋!」

而視后李佳芯(Ali)真係好捧場,阿田都「蜜蜜」送碟上門:「睇Ali收貨個樣,就知佢開心」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...