2019年2月15日 星期五

無法抵擋小鮮肉的魅力!韓星收割器 Do姐大讚___好完美 __,Do姐,鄭裕玲,

無法抵擋小鮮肉的魅力!韓星收割器 Do姐大讚___好完美
無法抵擋小鮮肉的魅力!韓星收割器Do姐大讚___好完美不論是任何年紀的女生都無法抵擋韓星的魅力,就連香港為人熟悉的金牌司儀Do姐鄭裕玲都成為韓星收割器 ...


無法抵擋小鮮肉的魅力!韓星收割器 Do姐大讚___好完美



不論是任何年紀的女生都無法抵擋韓星的魅力,就連香港為人熟悉的金牌司儀Do姐鄭裕玲都成為韓星收割器,收集不同韓星的合照,每次見到他們都會相當興奮,簡直少女心大爆發啊!

撰文:Fion Yu|圖片來源:Instagram





Do姐大讚車銀優好完美

Do姐主持的電台節目《口水多過浪花》周不時邀請不同的明星上電台節目做訪問,而最近Do姐就邀請了主演韓劇《我的ID是江南美人》的車銀優美男再次上節目。

原來Do姐上年十二月的時候已經訪問過車銀優,更大讚對方「好完美」、「高大又靚仔」,見到完美的男神,難怪Do姐會失守!



大家睇下Do姐笑到「見牙唔見眼」就知佢有幾喜歡韓星啦~



另外,她喜歡的韓星更不只一個,朴敘俊以及王嘉爾Jackson都成為她的目標,拍照的時候都要攬到實一實,相信大家都很少看見Do姐有這一面呢~



女大18變定造型出事?張曦雯 突然同Do姐撞樣

華姐冠軍張曦雯(Kelly) 樣貌身材皆出眾,雖然高貴氣質被指靚得太「離地」,但原來係一位愛打機、愛下廚的貼地女神,去年更憑劇集《跳躍生命線》的精湛演出再度人氣急升!不過近日張曦雯出席新年活動時,就被網民指樣貌唔同咗,仲同Do姐鄭裕玲撞樣?

撰文:新假期、東方新地|圖片:新傳媒、張曦雯Instagram、網上圖片



張曦雯靚得太「離地」

1990年出世的張曦雯今年28歲,樣子標緻、笑容甜美,不單上圍豐滿,身高175cm的她更擁有一雙修長美腿,完美!張曦雯任明珠台《港生活·港享受》及翡翠台《東張西望》內「Pearl Tonight」主持時,開始為人認識。舉手投足散發高貴氣質,加上被指靚樣太「離地」,張曦雯漸漸與女神劃上等號!

張曦雯
張曦雯之前,都好少聽一個藝人靚得太「離地」?



直播打機爆粗

有着華姐冠軍的美貌與氣質、張曦雯原來都有非常麻甩的一面!佢就試過直播自己玩喪屍遊戲《Resident Evil 7》,高峰期有逾2千人收看!

張曦雯打機時非常肉緊,表情多多,時而大笑時而扁嘴,玩得興起時仲狂爆英文粗口!佢玩得high之餘,網民睇得更high!



索爆身材深入民心

除了演出劇集,真正令張曦雯深入民心一定係2016年底《3日2夜》!張曦雯的美好身材從此成為標記!



演《跳躍生命線》人氣急升

無綫台慶劇《跳躍生命線》去年引起熱潮,其中只係第三次拍劇的張曦雯,本來樣貌身材已經超班、演技進步不少,而且因角色討好而備受關注。大結局中張曦雯遇交通意外受重傷,幸好最後冇事!大團圓結局!

張曦雯

其實張曦雯只係第三次拍無綫劇!
張曦雯

張曦雯與馬德鐘呢一對備受觀眾喜愛!


張曦雯忽然同Do姐撞樣?

近日張曦雯出席一商場新年活動,之後上載一輯照片到IG,相中見到女神身穿一襲粉紅碎花裙相當Sharp醒,不過有唔少網民就話張曦雯「個樣唔同晒」、「鼻同下巴假得好離譜」等,大家點睇?

張曦雯呢個髮型同衣著都同平時好唔同!

角度問題?


網民們講吓講吓,仲話張曦雯個樣愈來愈似Do姐鄭裕玲,話兩人撞晒樣!

大家覺得張曦雯同Do姐似唔似樣?



舊照流出惹整容疑雲

張曦雯被不少網民奉為女神,早前有網民特意開post讚佢靚,不過跟隊有唔少人留言話女神進化咗好多,之後仲有大量舊照流出,大家又覺得女神係咪唔同咗樣呢?

 



雖然都係靚,但隻眼明顯有唔同……?



仲有個鼻!明顯高咗,鼻頭尖咗咁。不過張曦雯就話屋企有好多由細到大的相片,個樣同而家一樣,所以唔驚畀人話佢整容,大家又點睇先?

張曦雯BB時代照片~


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...