2019年3月19日 星期二

影視展2019:畀王浩信扯甩件衫!馮盈盈被迫露Bra晒胸 __,王浩信,馮盈盈,

「TVB2019戲劇綜藝強勢登場發布會」今日於灣仔香港國際影視展內舉行,公布來年將推出的電視劇,當中包括《鐵探》、《機場特警》、《多功能老婆》、《解決 ...


「TVB 2019戲劇綜藝強勢登場發布會」今日於灣仔香港國際影視展內舉行,公布來年將推出的電視劇,當中包括《鐵探》、《機場特警》、《多功能老婆》、《解決師》、《黃金有罪》、《殺手》、《白色強人》、《極道怪咖》等。綜藝節目方面,則有《DO姐晚間看地球》、《懿想得到》、《如果這生活》、《打工捱世界》、《後生仔傾吓偈 海外版》、《電競王》,各適其適,相當多元化。而於現場播放劇集《極道怪咖》片段時,張振朗有反串扮護士,谷胸又搞笑,而又有他與王浩信咀嘴的片段,而王浩信又扯甩馮盈盈的恤衫,令她露黑Bra兼晒出事業線。

問到出手施襲的王浩信,他說:「我拍嗰場都好尷尬呀,其實講佢飲醉咗酒佢嘔,咁我幫佢抹乾淨之際有碰撞,咁就扯爛咗佢件衫,嗰場戲我都拍得好尷尬,好彩盈盈佢捉住我隻手,放喺安全位置去做呢餉效果。咁基本上我全程合埋眼咁做。」

而盈盈表示拍攝時是真材實料上陣,沒有加墊、沒有加Pad:「冇『升球大墊』㗎!為咗場戲我努力做運動。」怕唔怕因為咁跌收視?浩信說:「乜會咁咩,即係丁蟹效應嗰啲!」盈盈稱為擔心大家截圖,所以才努力運動操練靚線條出來。問浩信可覺得盈盈吱吱喳喳?他竟然說:「做司儀同做演員好唔同,拍戲時有乜唔明佢都會問,佢做好演員部分畀另一面觀眾睇。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...