2019年3月30日 星期六

李若彤:不靠節食靠健身!李若彤一星期至少操三日 __,李若彤,

「小龍女」李若彤喺圈中嘅凍齡美魔女之一,身形Fit爆嘅佢,真係令唔少網友大叫好羨慕!估唔到李若彤都唔吝嗇佢KeepFit嘅心得,公開佢嘅瘦身方法,就係 ...


「小龍女」李若彤喺圈中嘅凍齡美魔女之一,身形Fit爆嘅佢,真係令唔少網友大叫好羨慕!估唔到李若彤都唔吝嗇佢Keep Fit嘅心得,公開佢嘅瘦身方法,就係唔靠節食,做運動!

佢話當年做運動原因係因為希望可以食到更多零食,點知做做吓變成一種習慣,仲「溫馨提示」大家最少每星期做三日,咁就可以達致最佳效果,她在微博留言:「不靠節食,靠健身。當年開始健身就是為了能吃更多,朱古力,蛋卷,蛋撻,曲奇餅,堅果....统統愛食。現在變成一種喜愛,習慣。沒有時間表,一星期七天也可能,但保持最少一星期三天。從熱身到最後拉筋,兩小時!這就是我保持身材的方法。」


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...