2019年4月15日 星期一

《家有B事》:【家有B事】關心妍愛女係B界KOL __,關心妍,

心心真係好可愛!歌手關心妍(Jade)嘅囡囡楊榮心(心心)深受網友喜愛,可以話係星二代BB界嘅「KOL」!Jade亮相東網巨星節目「余仁生特約」《家有 ...


心心真係好可愛!


歌手關心妍(Jade)嘅囡囡楊榮心(心心)深受網友喜愛,可以話係星二代BB界嘅「KOL」!Jade亮相東網巨星節目「余仁生特約」《家有B事》,大談照顧囡囡嘅小心得:「我嘅育兒心得就係三個字,唔縱佢,喺心心BB嘅時候,我哋都忍手唔會不停抱,就算佢喊都唔會即刻抱,等佢慢慢習慣,就唔會不停喊。食嘢方面都係,細細個唔畀佢食濃味,全部都係清淡為主,所以依家佢就覺得所有嘢都好好味,唔會揀飲擇食。」

Jade希望訓練心心嘅自理能力,所以即使家有外傭姐姐,佢都堅持心心要「自己的事自己做」,Jade說:「佢自己做到嘅嘢,盡量都要自己做番,例如食完飯個碗要自己攞番,洗手、抹手、執玩具等等都要自己做。」

想知Jade仲有咩教女貼士?立刻睇《家有B事》!




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...