2019年4月13日 星期六

洪欣:曾支持洪欣嫁張丹峰?陳慧珊:條路自己揀 __,張丹峰,洪欣,陳慧珊,

陳慧珊話唔記得當年係咪支持洪欣嫁張丹峰。藝人陳慧珊(Flora)今日出席口腔護理產品活動,見她全程戴住黑超,Flora甫受訪先致歉並解釋:「唔好意思, ...


陳慧珊話唔記得當年係咪支持洪欣嫁張丹峰。


藝人陳慧珊(Flora)今日出席口腔護理產品活動,見她全程戴住黑超,Flora甫受訪先致歉並解釋:「唔好意思,尋日出咗小小意外,兩隻眼變咗兩個波咁,依家睇嘢都係一條線咁,費時嚇親大家就戴番副超。(咩意外?)可能掂到啲污糟嘢敏感。」

「佢開心我就支持」

講到好友洪欣近日傳婚變,問到可有聯絡對方?Flora表示最近較少聯絡:「都有聽到呢個消息,但我冇直接問佢,所以唔好講呢件事。(有講番話蔡少芬當初係反對佢哋兩個一齊,而你係支持?)唔記得咗啦,自己揀自己條路,我唔可以幫佢判斷佢嘅人生,佢開心嘅話我就支持。」

拋棄個女過二人世界

於美國長大的Flora表示由細到大都使用該口腔產品,剛巧產品宣傳手法與現時拍攝的教育節目不謀而合:「我係每樣嘢都要做到最好,介紹產品都係要用過先,今次佢哋主題係發放正能量。」續指為產品遠赴瑞士拍攝宣傳短片,與先生同行,更首次「拋棄」11歲大的女兒:「放咗佢喺屋企人度一星期,都希望佢可以變得獨立,每晚都會同佢WhatsApp講Good Night,如果佢有需要會Call我,都唔想佢太掛住我。(個女黐你?)一向都係,但今次返嚟覺得佢真係獨立咗、成長咗,有望遲啲我可以有時間去旅行。」

感謝好友重視承諾

而出發去瑞士前一星期,Flora就孖好友宣萱、胡杏兒去美國利物浦拍攝節目,分享校園留宿往事:「當初搵佢哋兩個都即刻二話不說幫手,宣萱本身都好忙,佢依家忙喺內地拍《尋秦記》電影,但佢話因為兩年幾前應承咗我,就抽時間嚟,好守承諾,而杏兒大住個肚都嚟,我仲同佢講雖然應承咗我,但唔一定要嚟,不過佢都堅持參加,好多謝佢哋咁重視對我嘅承諾。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://bit.ly/2JjSVcr




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...