網頁

請LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年4月19日 星期五

【安心偷食前傳】上月一齊撐枱腳 黃心穎稱呼安仔「brothers」 __,安仔,許志安,郭晉安,黃心穎,

安仔和心穎上月又一齊去九龍城一間明星飯堂疑似撐枱腳。(互聯網圖片)
許志安與黃心穎本來大䌫都拉唔埋,年齡差距逾廿載,男的有「童話式嬌妻」Sammi,女的也有「筍盤男友」馬國明,所以過往即使心穎明目張膽在IG貼與安仔合照 ...


許志安與黃心穎本來大䌫都拉唔埋,年齡差距逾廿載,男的有「童話式嬌妻」Sammi,女的也有「筍盤男友」馬國明,所以過往即使心穎明目張膽在IG貼與安仔合照,大家都只會當平常事,不會覺得有問題。

相關新聞:【越買越貴】講到明馬國明養唔起 黃心穎Fing錢豪買唔肉赤



但自從「安心偷食」事件不斷發酵,網民亦開始翻舊賬,《蘋果》日前已發現「安心」幾乎月月見(相關新聞: https://bit.ly/2Xn8GCx ),近日再有眼利網民發現「安心」在上月原來曾約會去九龍城一間菜館食晚飯,菜館亦有將二人當晚跟店員的合照放上網。但就未有提及當晚只有二人撐枱腳,還是有其他人同行。



根據相片上載日期顯示,「安心」飯局發生在上月1日,當晚兩人雖然沒有一齊和店員合照,但就分別與店內職員影相,明顯有所避忌。當時菜館人員未發現「安心」關係,還在社交網開心留言:「嚟XX食飯,順便撞星星#許志安 #心穎BB。」有人貼相後還在IG story貼文寫:「當時佢(許志安)係同蔡一智嚟㗎」。其實這間菜館向來吸引不少明星幫襯,如黃子華、林嘉欣、吳岱融、周家怡、陸永等等,所以「安心」當晚一齊去食飯,店內職員都好難察覺二人的曖昧關係。

相關新聞:【獨家足本睇】黃心穎胸壓攬住啜   許志安背Sammi偷食馬明女友



另外,有指「安心」其實已暗交兩年,在安仔公司同事的IG上,亦發現心穎原來在2017年已成功埋堆,與安仔、阿Ken和男同事合照時更表情多多,伸晒脷,非常鬼馬,當時心穎還興奮留言:「hahhaha good times. brothers」。





熱定身睇GOT大結局

權力遊戲76頁電子書

幫你極速消化全劇精華

https://bit.ly/2U9OBxz



星期一至五晚上10點半

《動腦Q》Let's Q the money!

http://bit.ly/2QW8LcI



安仔和心穎上月又一齊去九龍城一間明星飯堂疑似撐枱腳。(互聯網圖片) 當日是3月1日(IG截圖) 當日是3月1日(IG截圖)
安仔和心穎分別與菜館內職員合照。(FB截圖)

安仔和心穎分別與菜館內職員合照。(FB截圖)
心穎在2017年已成功埋堆,與安仔及一班朋友混熟,稱呼大家做「Brothers」。(IG截圖)

心穎在2017年已成功埋堆,與安仔及一班朋友混熟,稱呼大家做「Brothers」。(IG截圖)
菜館有好多明星幫襯,合照是常識吧!(FB截圖)

菜館有好多明星幫襯,合照是常識吧!(FB截圖)
(FB截圖)

(FB截圖)

鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...