2019年5月4日 星期六

郭晶晶:又再抱孫!朱玲玲日日都獎郭晶晶 __,朱玲玲,郭晶晶,

朱玲玲又再抱孫。前港姐朱玲玲到尖沙咀出席「慧妍雅集37周年慈善晚會」,戴上名貴頸鏈閃爆登場,對於郭晶晶誕第三胎B女,朱玲玲再抱孫,問會否叫晶晶繼續生? ...


朱玲玲又再抱孫。


前港姐朱玲玲到尖沙咀出席「慧妍雅集37周年慈善晚會」,戴上名貴頸鏈閃爆登場,對於郭晶晶誕第三胎B女,朱玲玲再抱孫,問會否叫晶晶繼續生?朱玲玲說:「三個差唔多,生唔生佢哋自己決定。(有冇送禮物畀小朋友?)冇乜特別,我哋唔興呢啲嘢。(獎勵晶晶?)日日都獎哈哈!(小朋友似邊個?)似佢姐姐,都似佢媽咪,可能晶晶基因強啲。(最近忙湊孫?)佢哋做父母忙啲,我都幫唔到啲乜嘢。」

問到如何慶祝母親節,她表示日前大孫仔參與了音樂學校的母親節表演,問小朋友是否很大膽?她說:「佢前一晚唔係咁瞓得着,上到台都OK,我哋做爺爺嫲嫲,父母就最開心。(傳授舞台經驗畀乖孫?)我唔識可能佢哋仲叻過我。(等時叫兩個孫女參選港姐?)大嗰個都係兩歲幾咋喎!遲啲睇吓咩樣先。」

對於黃心穎發生「安心偷情事件」,網民認為要褫奪其港姐資格,前港姐冠軍的朱玲玲說:「佢唔係我哋嘅會員,所以唔講咁多,等TVB決定。」




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...