2019年5月7日 星期二

【誰是兇手】爆拍劇遭老前輩「鹹豬手」 姚樂怡反擊:Body Check呀? __,姚樂怡,

(資料圖片)
現年45歲的姚樂怡出道時憑34C豐滿上圍而受注目,15年她為老公生下囡囡Gaibe,身材依然沒有走樣。近日樂怡聯同「七魔女」成員文頌嫻、梁靖琪及鍾麗淇 ...


現年45歲的姚樂怡出道時憑34C豐滿上圍而受注目,15年她為老公生下囡囡Gaibe,身材依然沒有走樣。



近日樂怡聯同「七魔女」成員文頌嫻、梁靖琪及鍾麗淇,為另一魔女成員周家蔚與劉永健主持的ViuTV節目《友枱VIP》擔任嘉賓,眾人傾偈時,話題扯到曾否被男藝人「抽水」,眾魔女都表示有類似經歷,其中樂怡更分享她擊退「鹹豬手」的招數:「舊時拍劇有個老前輩傾偈嗰時會有意無意咁摸身摸勢,我咪笑住同佢講:『唔好Body Check我啦老爺!』之後有場戲見到佢,佢又想摸我,我就再講:『你又Body Check呀?』佢呢次就知我話緊佢,以後唔敢亂嚟。」



樂怡與「七魔女」經常聚會見面,樂怡於節目中大爆家蔚喝酒後會含情脈脈地望住她,尤如把她當成愛人,但其他姊妹就反擊指樂怡每次都以駕車為由不飲酒,又齊齊投訴樂怡專拍下她們酒後失儀行為。不過,樂怡解釋她只是一番好意,希望一班姊妹知道自己酒後模樣作警惕之用。



另外,文頌嫻曾先後在無綫和亞視拍劇,節目中她被問到兩台文化有何不同時,文頌嫻指亞視許多監製和導演也是電影界紅人,所以演員拍劇都要遷就幕後製作人員檔期,相反無綫聘用較多新人,所以演員自主權相對較大。



《蘋果》記者曾致電樂怡,欲了解那位前輩「鹹豬手」,她笑說:「唔記得喇。都唔會講喇。」記者再致電周家蔚問「鹹豬手」是誰,但她表示不清楚:「唔知喎,佢冇講到邊個喎,真係冇講喎。我哋都想知邊個,但事後完全唔記得咗問返佢。」



《MCU寶石時軸全記錄》

1套6冊解構Marvel電影宇宙

入場睇Endgame前必讀天書!

https://hk.adai.ly/IFk7iee55V

-----------------------------

【記住63836568】全民爆相爆片!下一個爆料王就係你

https://bit.ly/2Guolu9

-----------------------------

星期一至五晚上10點半

《動腦Q》Let's Q the money!

http://bit.ly/2QW8LcI



(資料圖片) 姚樂怡大爆當年在大台拍劇遭老前輩「鹹豬手」。 姚樂怡大爆當年在大台拍劇遭老前輩「鹹豬手」。
一班姊妹為周家蔚與劉永健主持的《友枱VIP》做嘉賓。

一班姊妹為周家蔚與劉永健主持的《友枱VIP》做嘉賓。
眾人都表示曾被「鹹豬手」。

眾人都表示曾被「鹹豬手」。
文頌嫻指亞視拍劇時要遷就幕後人檔期。

文頌嫻指亞視拍劇時要遷就幕後人檔期。

鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...