2019年6月14日 星期五

北見直美:沖上癮?北見直美死性不改繼續兄妹洗白白 __,北見直美,

北見直美同爸爸、哥哥一齊沖涼,一度成為城中話題。23歲日本女星北見直美年初在中居正廣的電視節目自爆經常同爸爸、哥哥一齊沖涼,目的是慳時間慳水,並公開一 ...


北見直美同爸爸、哥哥一齊沖涼,一度成為城中話題。


23歲日本女星北見直美年初在中居正廣的電視節目自爆經常同爸爸、哥哥一齊沖涼,目的是慳時間慳水,並公開一家人共浴鏡頭,引起全城嘩然。事隔多月,中居很關心北見有沒有改變共浴習慣,答案是.....。

北見透露最近已搬出來住,因此已沒有再同爸爸一起沖涼,中居聞言鬆一口氣。不過,北見隨即表示,她與26歲哥哥繁雄搬了出來同居,所以依然仲有同哥哥共浴,呢個習慣真係無法戒得甩,並叫哥哥用相機自拍片段給大家看。片段中,北見赤裸走入浴室,然後同哥哥在一個浴缸內浸浴,坦蕩蕩完全冇尷尬,北見仲一臉笑瞇瞇,驟眼睇以為是情侶鴛鴦戲水。

中居睇完片段就皺晒眉,話感覺好唔舒服:「就算情侶都未必咁一齊沖涼。」向在場的諧星伊達幹生問:「你有冇同老婆一齊沖涼?」伊達幹生答:「依家冇但有同7歲女兒一齊洗白白!」中居與在場嘉賓即嘩然,即喝令:「快啲盡早停止呢件事!」否則就好似北見戒唔甩同家人共浴的習慣。

---------------

立即參加「賞您睇」: http://bit.ly/2JWKULh

Click下面粒掣,儲on.cc coins!機票、家電、超市禮券、過萬份獎品等緊你。




來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...