網頁

請重新LIKE FACEBOOK“新專頁”THANKS!
鍾意我? D 熱爆文章嗎?
即刻“讚”接收更多熱爆?!
唔要再顯示

2019年7月15日 星期一

【3日2夜.多圖】33C陳庭欣奉旨曬身材 網民:又話有限奶令嘅? __,陳庭欣,

3日2夜
【3日2夜.多圖】33C陳庭欣奉旨曬身材網民:又話有限奶令嘅?早年無綫推出限奶令,令一眾賣開身材的小花、以及鍾意睇小花的男觀眾都叫苦連天,當中唔巴打都 ...


【3日2夜.多圖】33C陳庭欣奉旨曬身材 網民:又話有限奶令嘅?



早年無綫推出限奶令,令一眾賣開身材的小花、以及鍾意睇小花的男觀眾都叫苦連天,當中唔巴打都擔心向來盛產索女的《3日2夜》會失色不少,不過,《3日2夜》無令大家失望,好似近日播出新喀里多尼亞篇由陳庭欣(Toby)主持,Toby準備了多套泳衣,大曬其「蜜桃胸」,而為咗以完美身材示人,佢早喺拍攝前一個月會努力瘦身,到底咩方法?一齊睇睇!

撰文:東方新地|圖片:無綫電視截圖、[email protected]

【3日2夜】陳庭欣

無綫旅遊節目《3日2夜》早前搵來陳庭欣拍攝最新一輯的新喀里多尼亞篇,Toby先由香港飛東京,等五小時轉機,再飛九小時才到達新喀里多尼亞群島,咁轉折至去到,但都相當值得嘅,事關當地風景好靚,水清沙幼,Toby為此行唔止準備多套泳衣,仲做運動keep fit。

陳庭欣
《3日2夜》陳庭欣在IG上載了一張三點式泳照,照片中除了展示她的事業線外,更清楚看見其馬甲線及腹肌,盡顯完美身材,相信節目出街,都有一定收視保證!
3日2夜

被封係「蜜桃胸」嘅陳庭欣喺《3日2夜》中,除咗嘗試騎馬及飛索等刺激活動,當然唔少得有大量水上活動,身型fit爆嘅佢準備了多套三點式,大曬泳照。

Toby話隔年拍一次旅遊節目都唔錯,不過太密反而會辛苦,點解?佢解釋道:「我每次知道著泳裝拍節目,都會閉關3個月減肥,我唔想一次過減得太厲害,所以嗰段時間會慢慢減少食量,最後一個月仲會謝絕所有飯局,連男朋友約食飯都唔會出去。」真係用心良苦,不過出嚟效果好,乜都值得嘅!





新喀里多尼亞位於大洋洲西南部,屬於法國的海外屬地。當地天氣變幻莫測,陳庭欣話抵達時天氣寒冷又大風仲下微雨,幸好15分鐘後天公作美突然放晴,她即把握機會換上三點式,大晒33C招牌「蜜桃胸」。

Toby在當地盡情與陽光玩遊戲,以三點式大曬其完美body,而好易曬黑嘅佢拍攝喺節目嘅後段,已曬出一身古銅色肌膚,Toby日前喺IG留言話「 潛水好似係 #3日2夜 必做的活動啊!」





重溫蜜桃胸索爆照

睇番2016年陳庭欣到泰國華欣、芭堤雅拍節目《三日兩夜》,當時佢都係準備多套三點式泳衣曬C奶益fans,獲大讚索爆!



除了去享受陽光與海灘,陳庭欣更去騎大象,不過有網民指騎大象其實好殘忍,因為不停打大象腳嚟訓練!

行到攰攰哋,陳庭欣坐低飲嘢休息吓,而大家焦點當然又係落喺C奶中!



到第二次主持《3日2夜》斐濟篇,雖然當時已有「限奶令」,但節目仍有播出陳庭欣泳裝片段。Toby靚身材、加上陽光海灘,真係賞心悅目!










鍾意就快D Share啦!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...